پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ بهمن ۱۳۹۲، ۷:۱۵

گزارش مهر؛

تیم روستای سربست قهرمان فوتسال دهه فجر گناوه شد

تیم روستای سربست قهرمان فوتسال دهه فجر گناوه شد

گناوه- خبرگزاری مهر: مسابقات فوتسال دهه فجر شهرستان گناوه با قهرمانی تیز روستای سربست به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، یک دوره مسابقه فوتسال به مناسبت دهه مبارک فجر بین دسته‌های محلاتی شهرستان گناوه با حضور سی و دو تیم برگزار شد که در پایان تیم های روستای سربست و سورنا به دیدار نهایی راه یافتند.

دو تیم سورنا و روستای سربست در فینال سومین دوره مسابقات فوتسال جام برتر که به مصاف هم رفتند که در پایان سربست برای سومین بار موفق به قهرمانی شد.

این دیدار با قضاوت شاپور امیری و موسی حبیبی آغاز شد و دو تیم در نیمه اول بازی نسبتا برابری را انجام دادند و با توجه به حساسیت این دیدار تیمها اول در فکر گل نخوردن بودند تا گل زدن که همین امر باعث شد موقعیت زیادی را بر روی دروازه ها شاهد نباشیم.

نیمه دوم هم تلاش دو تیم مانند نیمه اول بی نتیجه ماند تا ضربات پنالتی چهره قهرمان سومین دوره جام برتر را مشخص کند در ضربات پنالتی سربست با درخشش علی موتوری سورنا را شکست داد و برای سومین بار متوالی در جام برتر قهرمان شد.

موسی حبیبی و محمد شرونی به عنوان بهترین داوران انتخاب شدند.

قاسم لیراوی از تیم یا مهدی به عنوان بهترین بازیکن جام انتخاب شد.

قاسم لیراوی با 12گل زده از تیم یامهدی به عنوان آقای گل جام انتخاب شد.

احمد احمدی از تیم یامهدی به عنوان بهترین بازیکن جوان جام انتخاب شد.

سیدجواد موسوی از تیم جهان تیزرو به عنوان بهترین مربی جام انتخاب شد.

حامد فرهادی به عنوان بازیکن اخلاق انتخاب شد.

مصطفی خلیلیان از تیم ضامن آهو به عنوان ورزشکار نمونه و تحصیل کرده انتخاب شد.

موسی حبیبی به عنوان داور نمونه و تحصیل کرده انتخاب شد.

یوسف بهروزی و غلامرضا گرگی به عنوان تماشاگران نمونه انتخاب شدند.

علی موتوری از تیم روستای سربست به عنوان بهترین بازیکن فینال انتخاب شد.

ابراهیم مرسلی برنده یک تبلت به عنوان جایزه تماشاگر ویژه انتخاب شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان گناوه گفت: این جام از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بود و به همین دلیل استقبال بسیار زیادی از سوی تماشاگران و مسئولین شهرستان از این مسابقات شد.

رحمان عمادی افزود: جا دارد از برگزار کنندگان پر تلاش این مسابقات تشکر کنم که چنین جام با برنامه ای را در سطح شهرستان برگزار کرد.

عمادی خاطر نشان کرد: از تمامی مسئولین شهرستان که در این شب ها با حضور خود در سالن باعث دلگرمی ورزشکاران و هیات برگزاری شدند کمال تشکر و قدردانی را دارم.

عکس و گزارش: اسماعیل کشتکار

کد خبر 2236045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha