به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباسعلی مغیثی صبح شنبه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان نهاوند در دفتر خود اظهار داشت: مهمترین عامل رشد پایدار شهری و توسعه و پیشرفت شهر نهاوند ثبات مدیریت در شهرداری است که متأسفانه این موضوع در سالهای گذشته به هیچ وجه در شهرداری نهاوند رعایت نشده است.
حجت الاسلام مغیثی گفت: بنا بر گفته یکی از مدیران شهرداری، شهر نهاوند در 40 سال گذشته 40 شهردار عوض کرده است که میانگین آن هر سال یک شهردار است که با چنین روندی مشخص هیچ گونه کار مهم و اصولی نمی توان انجام داد.
وی با اشاره به اینکه بارها در جلسات و سخنرانی ها بحث ثبات و پایداری مدیریت شهری را عنوان و مطرح کرده ام اما تاکنون گوش شنوایی وجود نداشته است افزود: یکی دیگر از کارها و اقداماتی که در عدم توسعه و پیشرفت شهر نهاوند موثر بوده سلیقه ای عمل کردن مجموعه شهرداری بوده است.
امام جمعه نهاوند عنوان کرد: تاکنون در شهرداری نهاوند برنامه دراز مدت و مدون و اصولی وجود نداشته که با تغییر شهرداران پیگیری و اجرا برنامه ادامه داشته باشد.
حجت الاسلام عباسعلی مغیثی دیگر مشکل موجود در راه پیشرفت و توسعه نهاوند را عدم بودجه و درآمد پایدار شهرداری عنوان کرد و اضافه کرد: شهرداری به لحاظ درآمد خودکفا است و مسئولین باید برای درآمد شهرداری به صورت پایدار فکر اساسی کنند.
حجت الاسلام مغیثی در قسمت دیگر از سخنان خود با اشاره به رسالت مهم و سنگین خبرنگاران بیان داشت: کار خبرنگار و انعکاس اخبار آن تمامی ندارد و هر خبر در جامعه با بازتابهای منفی و یا مثبت همراه است که می تواند در جامعه و میان مردم تأثیر گذار باشد.
وی افزود: خبرنگار باید در نوشته ها و اخبار خود واقعیت و دقت لازم را داشته باشد و در نوشتن خبر حب و بغض ها کنار بگذارد و از انعکاس اخبار دروغ و غیر واقعی خودداری کند.
امام جمعه نهاوند بیان داشت: خبرنگار باید حد و حدود خود را بشناسد و در کار خبر موازین را رعایت کند چراکه خبرنگاری هم مانند همه شغل ها محدودیت دارد ضمن اینکه می توان از همه موضوعات خبر تهیه کرد.
حجت الاسلام عباسعلی مغیثی اظهار داشت: نقش رسانه و خبرنگار در جهان مشخص و مهم است تا جایی که می بینیم آمریکا و رژیم صهیونیستی به وسیله خبرنگاران و سایت ها و شبکه های مختلف توانسته اند با تبلیغات و اطلاع رسانی به بعضی خواسته های خود دست پیدا کنند.
نظر شما