پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

تحولات مصر/

محکومیت 13 تن از اعضای اخوان المسلمین به اتهام حمله به فعالان رسانه‌ای

محکومیت 13 تن از اعضای اخوان المسلمین به اتهام حمله به فعالان رسانه‌ای

13 تن از اعضای جریان اخوان المسلین مصر به اتهام اعمال اقدامات خصمانه و خشونت آمیزعلیه خبر نگاران و فعالان سیاسی به 2 سال حبس محکوم شدند.

به گزارش خبر گزاری مهر به نقل از خبر گزاری یونایتد پرس، دادگاه جنایی مصر 13 تن از اعضای اخوان المسلمین  را به اتهام اقدامات خشونت آمیز علیه خبرنگاران و فعالان سیاسی و حمله به آنان به دو سال حبس محکوم کرد.

طبق گزارش منابع خبری 7 تن از این متهمان از محافظان شخصی خیرت الشاطر معاون رهبر اخوان المسلمین مصر  هستند که در ژوئیه سال 2013 در  جریان موسوم به "وقایع جمعه کرامت خواهی"با انجام اقدامات خشونت آمیز علیه تظاهرکنندگان، فعالان سیاسی و خبرنگاران از نزدیک شدن آنها به مقر اخوان المسلمین در قاهره ممانعت کردند.

درهمین راستا 18 تن به اتهام اعمال خشونت علیه تظاهرکنندگان و همراه داشتن سلاح بدون مجوز دستگیر شدند که پرونده 5 تن از بازداشت شدگان بدلیل اینکه ب سن قانونی 18 سال نرسیده بودند به دادگاه اطفال ارجاع داده شد.

کد خبر 2236670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha