به گزارش خبرنگار مهر، حاجی رضا مهديان نسب ظهر یکشنبه در جمع کارکنان پليس مبارزه با مواد مخدر استان بيان داشت: تلاش هاي پليس همدان صرفا اقدامات سخت افزاري و مقابله اي نبوده است.
وی گفت:پلیس در حوزه اقدامات ايجابي به برگزاري جلسات آموزش همگاني در جوامع هدف از جمله مدارس،مساجد،محلات و بويژه حاشيه شهر نسبت به آگاه سازي و روشنگري مخاطبان از پيامدها و تبعات مرگبار اين پديده خانمانسور اقدام کرده است.
وي در ادامه گفت: در طول 11 ماه گذشته بيش از 300 هزار نفر ازاقشار مختلف اجتماعي حول 14 محور از جمله مضرات و صدمات روحي و جسمي ابتلا به اعتياد آموزش ديده اند و بيش از 32هزار نفر بصورت کارگاهي و چهره به چهره مورد آموزش قرار گرفته اند.
مهديان نسب بيان داشت: پليس مبارزه با مواد مخدر در بهمن ماه سال جاري توانسته 35 كيلوگرم هروئين كشف کند و در اين راستا موفق به انهدام 8 باند قاچاق تهيه و توزيع مواد مخدر در سطح استان شده است.
وي کشفيات هروئين در طول 11 ماه گذشته را 63 کيلوگرم اعلام کرد و افزود: اين ميزان نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته رشد 269 درصدي را نشان مي دهد و در اين راستا 1925 نفر نيز دستگير و تحويل مراجع قضايي شده اند.
فرمانده انتظامي استان همدان با بیان اینکه امروز پليس با اشرافيت اطلاعاتي كاملي كه ايجاد کرده زمينه ناامني براي قاچاقچيان را ايجاد کرده است، گفت: پلیس هرگونه تحرك قاچاقچيان را رصد و متناسب با آن اقدام عملياتي انجام مي دهد .
نظر شما