به گزارش خبرگزاری مهر، الساندرو دل پیرو 39 ساله که هم اکنون برای تیم فوتبال سیدنی اف سی در لیگ دسته اول استرالیا بازی می کند در ماه آگوست در دیداری دوستانه مقابل تیم سابق خود یوونتوس به میدان خواهد رفت.
دل پیرو 11 سال بازوبند کاپیتانی تیم فوتبال یوونتوس را بر بازو بست و تا سال 2012 برای این تیم بازی کرد. او در 705 بازی برای این تیم 290 گل به ثمر رساند.
این ستاره پیشین تیم ملی ایتالیا سپس به سیدنی اف سی پیوست و برای فصل جاری بازوبند کاپیتانی این تیم را هم بر بازو بست. او هنوز در مورد تمدید قراردادش با سران این باشگاه استرالیایی صحبت نکرده است و امکان دارد دیدار 10 آگوست مقابل یوونتوس آخرین بازی او در مستطیل سبز باشد.
دل پیرو در این مورد گفت: باید ببینیم برای فصل آینده چه اتفاقاتی رخ می دهد. واقعا نمی دانم چه می شود اما در حال حاضر همه چیز خوب است.
نظر شما