پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ بهمن ۱۳۹۲، ۱۲:۰۵

علی شاهینی:

مرحله استانی مسابقات قرآنی دانشگاه های پیام نور در شاهرود برگزار شد

مرحله استانی مسابقات قرآنی دانشگاه های پیام نور در شاهرود برگزار شد

شاهرود – خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه پیام نور شاهرود با اشاره به اینکه هجدهمین دوره مسابقات قرآنی دانشگاه های پیام نور کشور در دو بخش شفاهی و کتبی اردیبهشت ماه سال 93 برگزار می شود گفت: مرحله استانی این مسابقات در شاهرود برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی شاهینی صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل دانشگاه پیام نور شاهرود اظهار داشت: هجدهمین دوره مسابقات قرآنی دانشگاه های پیام نور کشور در دو بخش شفاهی و کتبی برگزار می شود و مرحله استانی این دوره از مسابقات قرآنی روز گذشته با حضور حجه الاسلام علی شکری مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، اساتید و دانشجویان در مجتمع فرهنگی دانشگاه پیام نور شاهرود برگزار شد.

وی با بیان اینکه بخش کتبی مسابقات قرآنی تا پایان سالجاری انجام خواهد شد افزود: بخش شفاهی آن در بخش های ترتیل، تحقیق، دعا، حفظ، اذان و مداحی با حضور منتخبان مراکز و واحدهای دانشگاه های پیام نور استان سمنان در دانشگاه پیام نور شاهرود برگزار شد.

رئیس دانشگاه پیام نور شاهرود با یادآوری اینکه در هجدهمین دوره مسابقات قرآن دانشگاه پیام نور کشور از استان سمنان بیش از 400 نفر شرکت کردند گفت: از این تعداد حدود 300 نفر شرکت کنندگان را دانشجویان دانشگاه پیام نور شاهرود تشکیل می دادند.

شاهینی خاطرنشان کرد: بر اساس رای داوران این دوره از مسابقات نفرات اول هر بخش مشخص شدند و به دوره نهایی مسابقات راه یافتند.

وی اسامی شرکت کنندگان در مسابقات قرآنی دانشگاه پیام نور استان که به مرحله کشوری راه یافتند را در بخش ترتیل نجمه ترابی و حمید فلاح، در بخش تحقیق بهجت قنادیان و امین هادی، در بخش دعا فاطمه افتخاری و محسن قرئی، در بخش مداحی زهرا برزگر و علی فوادیان نام برد.

رئیس دانشگاه پیام نور شاهرود خاطر نشان کرد: در بخش حفظ 5 جزء نیز حمیده نظری، در بخش 20 جزء فاطمه محمد خانی، در بخش 10 جزء هم آمنه آجدانی و جزء 30 نیز محمد رابطی را از برندگان نام برد و گفت: علی فوادیان نیز در مسابقه اذان رتبه آورده است.

شاهینی در پایان اظهار داشت: نفرات اول هر بخش به مسابقات کشوری که در اردیبهشت ماه سال آینده در استان آذربایجان غربی برگزار خواهد شد راه خواهند یافت.

کد خبر 2238835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha