پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ بهمن ۱۳۹۲، ۲۰:۲۸

عباسی:

هزینه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است

هزینه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است

گنبدکاووس – خبرگزاری مهر: نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی گفت: هر چقدر برای آموزش و پرورش فرزندان هزینه کنیم در اصل برای آینده کشور سرمایه گذاری کرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، سلیمان عباسی عصر چهارشنبه در جلسه ای در گنبدکاووس که برای نوسازی مدارس تشکیل شده بود گفت: آموزش و پرورش یکی از ارکان مهم کشور برای تربیت، تولید علم و دانش است و چرخه های آینده کشور را به دست فرزندانمان خواهد داد.

وی با اشاره به احداث مدارس در استان گفت: توجه ویژه به آموزش و پرورش توسط دولت و همچنین حضور بخش خصوصی در راستای تاسیس مدارس، از الزامات است.

عباسی با بیان این که سعی شده برای کلیه مقاطع تحصیلی برنامه ریزی شود افزود: از اول ابتدایی تا فارغ التحصیلی و دانشگاه برنامه ریزی کرده ایم تا برای ادامه تحصیل شرایط ادامه تحصیل فراهم باشد و کمبودها و نواقص نیز شناسایی و بررسی شوند.

در ادامه مدیرآموزش و پرورش گنبدکاووس با اشاره به افتتاح مدرسه شهید مصطفی خمینی در این شهرستان گفت: این مدرسه با همکاری مدیرکل نوسازی مدارس و همچنین اداره آموزش و پرورش ساخته شده است.

نبی الله آخوندی اظهار کرد: با پیگیری نماینده مردم منطقه در مجلس قرار است زمینی برای احداث کانون آموزش و پرورش به صورت دو منظوره در نظر گرفته شود که ساختمان آن در 3 یا 4 طبقه احداث خواهد شد.

وی افزود: 61 هزار دانش آموز در شهرستان گنبد با 425 فضای آموزشی مشغول تحصیل هستند.

آخوندی اضافه کرد: در حال حاضر 58 مدرسه ابتدایی چرخشی، 54 مدرسه راهنمایی و 18 دبیرستان در شهرستان فعال است.

وی با بیان این که بیاد 130 مدرسه تاسیس شود تا مدارس موجود تک شیفت شوند اضافه کرد: 60 درصد از 425 فضای آموزشی موجود قدمت بسیار دارد و باید یا مقاوم سازی شوند و یا تخریب شده دوباره ساخته شوند.

وی تاکید کرد: توسط خیرین مدرسه ساز 60 مدرسه ساخته شده و تحویل آموزش و پرورش شهرستان داده شده است که از این تعداد بعضی یک کلاسه و بعضی نیز 6 یا 7 کلاسه هستند.

آخوندی خاطر نشان کرد: 7 پروژه نیمه تمام در منطقه داریم که 4 پروژه آن آموزشی و مابقی مدارس دولتی هستند.

وی ادامه داد: حدود 8 پروژه دیگر نیز قرار است با همکاری دولت و خیرین ساخته شود که متاسفانه علی رغم فراهم شدن اعتبار سهم خیرین به علت نبود بودجه دولتی از طرف نو سازی همچنان بی سرانجام باقی مانده است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان گبندکاووس اظهار کرد: در برخی مناطق برای جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموز مجبور به ایجاد کانکس شده‌ایم که در مجموع 9 کلاس کانکسی برای اجرای طرح جدید آموزشی 6 – 3 – 3 ساماندهی کرده‌ایم.

کد خبر 2240100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha