به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسین نجفی صبح پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: در اجرای طرح شناسایی و برخورد با سارقان، ماموران نیروی انتظامی شهرستان خرم آباد شش نفر سارق را دستگیر کردند.
وی با اشاره به کشف یک فقره کیف قاپی توسط ماموران پلیس آگاهی شهرستان خرم آباد اظهار داشت: با تلاش ماموران کلانتری 17 یک نفر سارق دستگیر شد که پس از بازجویی های تخصصی تا کنون به هفت فقره سرقت کابل مخابرات اعتراف کرده است.
فرمانده انتظامی شهرستان خرم آباد در ادامه به دستگیری پنج نفر سارق دیگر توسط ماموران کلانتری های 14،13 و 11 اشاره کرد و گفت: این سارقان تا کنون به پنج فقره سرقت ساختمان های نیمه کاره و یک فقره سرقت مغازه اعتراف کرده اند.
سرهنگ نجفی با بیان اینکه در روز گذشته یک نفر در راستای مواد مخدر دستگیر شده و مقادیری مواد مخدر نیز کشف شده است، یادآور شد: همچنین دو دستگاه خودرو در شهرستان خرم آباد کشف شده است.
وی با تاکید بر اینکه همکاری مردم در برخورد با متخلفان و برقراری نظم و امنیت در استان ضروری و مهم است، گفت: از همه شهروندان درخواست می کنیم با رعایت نکات ایمنی در منزل، خودرو و ... فرصت سرقت و ارتکاب جرم را از سارقان سلب کنند.
نظر شما