به گزارش خبرنگار مهر، پیکر خبرنگار پیشکسوت البرزی بعد از ظهر امروز در آرمستان بهشت سکینه با حضور گسترده اصحاب رسانه و مسئولان البرزی و همچنین مردم فهیم شهرستان کرج به خاک سپرده شد، روز گذشته و در پی انتشار خبر درگذشت این خبرنگار با سابقه برخی از اصحاب رسانه در استان البرز تلاشهایی را برای تدفین احمد آرمون در قطعه نامآوران بهشت سکینه کرج انجام دادند و درخواستهای خود را به مدیرعامل سازمان آرامستانهای کرج ارائه کردند.
مجتبی اسکندری در حاشیه مراسم خاکسپاری احمد آرمون به خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: قطعه ای در آرامستان بهشت سکینه با نام قطعه نامآوران نامگذاری شده بود که به تدفین چهرههای شاخص اختصاص داشت.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: قطعهای برای تدفین اصحاب رسانه و خبرنگاران نیز در دستور کار قرار داشت که مطلع شدیم استاد احمد آرمون از خبرنگاران پیشکسوت استان جان به جانآفرین تسلیم کرده است.
مدیرعامل سازمان آرامستانهای کرج تصریح کرد: خبر دردناک درگذشت احمد آرمون ما را بر آن داشت به احترام این استاد پیشکسوت برای اختصاص یک قطعه به اصحاب رسانه و خبرنگاران در کرج اقدامات لازم انجام شود و نظر مدیریت شهرداری و شورای شهر مساعد بود و این خواسته خبرنگاران اجابت شد.
اسکندری تاکید کرد: به همین منظور بخشی از قطعه نامآوران در بهشت سکینه کرج به تدفین اصحاب رسانه و خبرنگاران اختصاص یافته است و امروز پیکر استاد احمد آرمون در این قطعه به خاک سپرده شد.
اسکندری در پایان یادآور شد: درخواست خبرنگاران استان البرز و شهرستان کرج در کمترین زمان مورد بررسی قرار گرفت و به احترام تلاشهای اهل قلم البرز و کرج به ویژه مرحوم احمد آرمون این درخواست عملیاتی شد.
نظر شما