پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۴:۰۱

بودجه اختصاصی برای ستاد تسهیلات نوروزی مازندران تخصیص یابد

بودجه اختصاصی برای ستاد تسهیلات نوروزی مازندران تخصیص یابد

ساری - خبرگزاری مهر: مجمع نمایندگان مازندران خواهان تخصیص بودجه اختصاصی برای ستاد تسهیلات نوروزی استان و شهرستانهای مازندران شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در نامه مجمع نمایندگان استان به رئیس جمهور آمده است، همانگونه که مستحضرید سالانه میلیون ها مسافر از سراسر کشور از طبیعت زیبای مازندران به ویژه سواحل خزر بهره می برند. استان مازندران علاوه بر طول سال در فصل تابستان و خصوصاً ایام نوروز نیز میزبان میلیون ها گردشگر است، تا جایی که بر اساس ارقام ارائه شده نزدیک به 25 میلیون نفر نوروز گذشته به این استان سفر کردند.

آقای رئیس جمهور : بدون شک حضرتعالی به نقش گردشگری و صنعت توریسم در توسعه ملی و اهمیت آن در تولید ناخالص داخلی واقف هستید. استان مازندران با داشتن مواهب خدادای و طبیعت زیبا علیرغم آن که پذیرای میلیون ها مسافر می باشد اما همچنان با امکانات محلی خدمات ملی ارائه می کند.

مردم مهمان نواز دیار علویان که علیرغم ناکافی بودن زیرساخت ها و کمبود امکانات صمیمانه از مسافران به گرمی پذیرائی می نمایند از دولت محترم انتظار دارند در تقسیم منابع و توزیع امکانات حضور بیش از 30 میلیون مسافر اختصاصی ایام نوروز سال 1393 را مدنظر قرار داده و بودجه اختصاصی برای ستاد تسهیلات نوروزی استان و شهرستان ها لحاظ نمایند.

جناب آقای دکتر روحانی : بر اساس گزارش مدیران ادارات و سازمان های محلی مسئول در امر تسهیلات نوروزی آنان ریالی در حساب برای انجام این مأموریت مهم ملی ندارند. با این حال انجام این رسالت مهم ملی می طلبد دولت محترم اعتبارات و امکانات مکفی به سازمان های مسئول در امر تسهیلات نوروزی اختصاص دهد.

جناب رئیس جمهور : متأسفانه ترافیک، انباشت زباله، استهلاک ابنیه شهری، هزینه بالای خدمات شهری و بین شهری، و تقسیم امکانات اندک محلی، مسائل و مشکلات مرتبط با صنعت گردشگری در استان مازندران می باشد؛ که در صورت عدم توجه کافی دولت به این موارد می توانند چرخ های حرکت این صنعت مهم را از  پیشرفت به سوی توسعه باز دارند.

آقای رئیس جمهور : صنعت گردشگری می تواند همانند صنعت نفت برای توسعه درونزا و همه جانبه ملی فرصت مناسبی باشد و استان مازندران شایسته سرمایه گذاری کلان ملی برای تحول در این بخش می باشد. از این رو از دولت محترم انتظار می رود زیرساخت های توسعه گردشگری در مازندران را به عنوان یک راهبرد ملی در دستور کار خود قرار دهد.

کد خبر 2244846

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha