پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ اسفند ۱۳۹۲، ۸:۴۱

روحی:

نمایشگاه نقاشی کودکان سرطانی تا 13 اسفند در مجموعه کاپری گرگان ادامه دارد

نمایشگاه نقاشی کودکان سرطانی تا 13 اسفند در مجموعه کاپری گرگان ادامه دارد

گرگان - خبرگزاری مهر: یکی از برگزار کنندگان نمایشگاه نقاشی کودکان سرطانی در گرگان گفت: این نمایشگاه با هدف کمک به کودکان سرطانی و فرهنگ سازی در این رابطه از تاریخ 5 اسفند در طبقه 5 مجتمع کاپری آغاز به کار کرده و تا 13 اسفند ادامه دارد.

مهندس مهدی روحی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: حدود 2 سال پیش در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان اولین قدم برای فعالیت در این زمینه با همکاری کانون های دانشجویی و فعالان اجتماعی جوان شهر گرگان برداشته شد.

وی اضافه کرد: بعد از برگزاری دو دوره از این فعالیت در داخل دانشگاه، با گروهی خاج از دانشگاه مواجه شدیم که نمایشگاه عکس برگزار کرده بودند، با آن گروه تلفیق شدیم و توانستیم امسال با همکاری یکدیگر که همگی از جوانان گرگان هستند این نمایشگاه را برگزار کنیم.

وی تصریح کرد: 64 نقاشی از 12 کودک سرطانی در این مکان به نمایش درآمده است که تعدادی از آن ها خوشبختانه بهبود یافته اند، تعدادی تحت مداوا هستند و متاسفانه تعدادی نیز فوت کرده اند.

روحی بیان کرد: تعدادی از آثار در نمایشگاه های قبلی خریداری شده بود که پس از برگزاری این نمایشگاه دوباره به این نمایشگاه اهداء شده تا توسط دیگران برای این امر خیر خریداری شود.

وی اظهار کرد: حتی از نمایشگاه اولیه هم چند تابلو وجود دارد، طی چند سال برگزاری تعداد از کودکان فوت کرده اند، حتی در هنگام برگزاری نمایشگاه اول و در حین برگزاری نمایشگاه یکی از نقاشان این تابلو ها فوت کرد.

روحی رده سنی بخش کودکان سرطانی در بیمارستان را از 2 ماه تا حدود 16 سال اعلام کرد و افزود: از سراسر استان کودکان زیادی در بیمارستان برای مداوای سرطان بسیری هستند و در این نمایشگاه نیز اکثر رده های سنی که قادر به نقاشی کشیدن بودند حضور دارند.

عضو فعال گروه برگزار کننده این نمایشگاه خاطرنشان کرد: از برنامه های حاشیه این نمایشگاه درخت آرزوها بود که کودکان با دست خط خود یا خانواده هایشان آرزوهای خود را بر روی برگه های کوچک یادداشت می کردند و خیرین و مردم بعد از مطالعه آروزها در صورت توان آن را برآورده می کردند.

وی گفت: برنامه دیگر نز لوح یادگاری و امضا برای بچه ها است که قرار است در انتهای نمایشگاه در مزایده ای به فروش برسد البته اصل تابلو هم نیز در حراجی روز چهاردهم نمایش گذاشته می شود.

کد خبر 2246171

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha