پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۰ اسفند ۱۳۹۲، ۱۳:۵۹

نیمه دوم سال 93/

موزه بزرگ خراسان افتتاح خواهد شد/ پیشرفت 95 درصدی پروژه

موزه بزرگ خراسان افتتاح خواهد شد/ پیشرفت 95 درصدی پروژه

مشهد – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از افتتاح موزه بزرگ خراسان در نیمه دوم سال 93 خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود سلطانی‌فر ظهر شنبه با حضور در محل موزه بزرگ خراسان اظهار کرد: موزه بزرگ خراسان به صورت کامل در نیمه دوم سال آینده افتتاح خواهد شد.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: عملیات احداث این موزه از هشت سال پیش آغاز شده و در حال حاضر 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی عنوان کرد: نیمه اول سال ۹۳ اقدامات اجرایی این موزه خاتمه می یابد و در نیمه دوم سال آینده در صورت تامین اعتبار افتتاح می‌شود.

سلطانی فر یادآور شد: پس از تکمیل قفسه‌ها و طراحی محتوا و چیدن اشیاء تاریخی به تجهیز این موزه اقدام شده و به طور رسمی در نیمه دوم سال آینده افتتاح می شود؛ همچنین این موزه دارای آمفی تئاتر، کتابخانه، آزمایشگاه، سیستم‌های امنیتی و اطفاء حریق است.

گفتنی است، موزه بزرگ خراسان  با 18 هزار متر مربع زیر بنا از پیشرفت 95 درصدی برخوردار است و در نیمه دوم سال آینده افتتاح می شود.

 

کد خبر 2246576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha