پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۰۰

افضلی فرد:

اختلاف دانشگاه احمدی‌نژاد و وزارت علوم نتیجه تعلل شورای انقلاب فرهنگی/ ارایه گزارش نهایی به صورت حضوری

اختلاف دانشگاه احمدی‌نژاد و وزارت علوم نتیجه تعلل شورای انقلاب فرهنگی/ ارایه گزارش نهایی به صورت حضوری

سخنگوی کمیسیون اصل 90 گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی تا آخر هفته گزارش روند شکل گیری دانشگاه احمدی نژاد را به صورت حضوری به کمیسیون اصل 90 تحویل خواهد داد.

دکترمصطفی افضلی فر در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت پرونده دانشگاه ایرانیان (دانشگاه احمدی نژاد ) در کمیسیون اصل 90 و اختلافاتی که بین وزارت علوم و این دانشگاه رخ داده است گفت: متاسفانه این وضعیت نتیجه تعلل شورای عالی انقلاب فرهنگی در ارسال گزاش روند شکل گیری دانشگاه ایرانیان است.

وی ادامه داد: هفته گذشته برخی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در کمیسیون اصل 90 حاضر شده و اعلام کردند که گزارش شکل گیری دانشگاه ایرانیان را ارسال کرده اند ولی گزارشی ارسال نشده بود بنابراین قرارشد این مساله از سوی شورا پیگیری شود و تا آخر هفته گزارش روند شکل گیری دانشگاه ایرانیان را به صورت حضوری به دفتر کمیسیون اصل 90 ارایه شود تا به وضعیت این دانشگاه در اسرع وقت رسیدگی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 در خصوص اینکه اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی تا پایان هفته نیز این گزارش را ارایه ندهد کمیسیون چه موضع گیری خواهد داشت گفت: عدم ارایه گزارش توسط شورا تخلف و برخلاف قانون است اگر شورا این گزارش را تا پایان هفته ارایه ندهد به نظر من باید کمیسیون به وظیفه قانونی خود عمل کند.

وی افزود:  در بحث مکاتبات کمیسیون اصل 90 اگر مکاتبه ای بیش از یکماه به طول انجامد و مکاتبه مذکور صورت نگیرد در صورت شکایت کمیسیون ، افرادی که سهل انگاری کرده اند باید پاسخگو باشند.

به گزارش مهر، وزارت علوم روز دوشنبه گذشته در اطلاعیه ای اعلام کرد که که دانشگاه ایرانیان را به رسمیت نمی شناسد و این موسسه نمی تواند اقدام به جذب دانشجو کند.

در مقابل، دانشگاه ایرانیان با صدور بیانیه ای ضمن غیر قانونی خواندن نظر وزارت علوم گفت که این دانشگاه همچنان به جذب دانشجو ادامه خواهد داد.

کد خبر 2246791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha