به گزارش خبرنگار مهر، سلیمان رنجبری با بیان این مطلب پیش ازظهر در جمع خبرنگاران افزود: مبلغ یک میلیارد و 21 میلیون و 414 هزار و 150 ریال درآمد این اداره طی بهمن ماه سال جاری از محل صدور پروانه اشتغال، صدور روادید به میهمانان خارجی و کارشناسی حوادث و همچنین تائید صلاحیت عمومی شرکت ها کسب شده است.
وی بیان داشت: درآمد بهمن ماه سال 92 اداره تعاون كار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم تقریبا با درآمد 10 ماه از سال 91 با رقمی معادل یک میلیارد و 117 میلیون ریال که در حوزه خدمات به شرکت ها و اتباع خارجی کسب شده بود، برابری می کند و این نشان از موفقیت فعالیت های این اداره در سال جاری دارد.
سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم گفت ، از مجموع درآمد بهمن ماه سال جاری، 893 میلیون و 514 هزار و 150 ریال بابت صدور و تمدید 133 فقره پروانه اشتغال اتباع خارجی و 112 میلیون و 400 هزار ریال نیز بابت صدور روادید یک ماهه برای 342 نفر از میهمانان خارجی کسب شده است.
وی عنوان کرد : طی این مدت همچنین پنج میلیون و 500 هزار ریال بابت هفت مورد تائید صلاحیت عمومی شرکت ها و 10 میلیون ریال نیز بابت هفت مورد فعالیت کارشناسی حوادث کسب شده که در مجموع به رقمی بالغ بر یک میلیارد و 21 میلیون ریال رسیده است.
نظر شما