پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۱۷

یوهونگ یانگ:

حضور 100 شرکت چینی در ایران/ به زودی قرار داد 20 پروژه در کرمان منعقد می شود

حضور 100 شرکت چینی در ایران/ به زودی قرار داد 20 پروژه در کرمان منعقد می شود

کرمان – خبرگزاری مهر: سفیر چین در ایران، کرمان را استانی مستعد برای سرمایه گذاری خارجی اعلام کرد و گفت: حضور شرکتهای چینی در این استان بسیار پر رنگ است و به زودی قرار داد 20 پروژه جدید نیز در این استان بسته خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، یوهونگ یانگ عصر جمعه در دیدار با استاندار کرمان اظهارداشت: استان کرمان به لحاظ داشته های معدنی و کشاورزی و صنعتی و تاریخی و گردشگری از جمله استانهای مستعد ایران برای سرمایه گذاری است و هم اکنون نیز شرکتهای متعدد چینی در این استان در حال فعالیت می باشند.

وی افزود: پیش بینی می کنیم به زودی حجم فعالیتهای چین با استان کرمان افزایش یابد و هم اکنون 20 پروژه در دست بررسی و عقد قرار داد هستند.

وی به سرعت توسعه ای استان کرمان طی سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: چین کاملا آمده است در این مسیر مسئولان استان کرمان را همراهی  کند.

وی دو کشور ایران و چین را دوستانی دیرینه برشمرد و گفت: این دوستی به صورت عمیقی در ملتهای دو کشور نیز ریشه دارد و همکاری های دو طرفه ادامه خواهد یافت.

سفیر چین همچنین به تلاشهای گسترده استاندار کرمان برای توسعه همکاریهای چین و استان کرمان اشاره کرد و گفت: ما از این تلاشهای استقبال می کنیم و در آینده روابط دو طرفه، توسعه بیشتری نیز خواهد یافت.

وی ابراز امیدواری کرد این همکاریهای به آینده ای پر شکوه برای دو طرف ختم شود و گفت: در این مسیر شرکتهای خصوصی و دولتی نقش تعیین کننده دارند.

وی با اشاره به اراده مسئولان بلند پایه دو کشور برای توسعه روابط گفت: هم اکنون هیچ مشکل در امور سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بین دو کشور وجود ندارد و به خصوص رئیسان جمهور دو کشور اهمیت زیادی برای این روابط قائل هستند.

وی از تصمیم دولت چین برای افزایش روابط با ایران در یک دوره پنج ساله خبر داد و گفت: این اراده در مسئولان دو کشور وجود دارد.

وی با اشاره به تحریمها گفت: با این وجود اما 100 شرکت چینی در ایران همچنان مشغول به کار هستند و حجم مبادلات تجاری ایران و چین در سال 2011 به 40 بیلیون دلار می رسد.

کد خبر 2251422

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha