پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ شهریور ۱۳۸۴، ۱۰:۳۴

فيلمبرداري شب به خير فرمانده تمام شد

فيلمبرداري دومين ساخته انسيه شاه حسيني به نام شب به خير فرمانده پايان يافت و گروه سازنده فيلم، به تهران بازگشت.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر "مهر"، انسيه شاه حسيني در فيلم دوم خود پس از "غروب شد بيا" ، نيز، به موضوع جنگ مي پردازد و داستان يك خبرنگار زن را به تصوير كشيده است كه در خط مقدم جبهه گرفتار شده است.

بنا بر اين گزارش آخرين سكانس هاي اين فيلم در هفته هاي گذشته در منطقه جنگي جفير و طلائيه فيلمبرداري شد و قرار است از هفته آينده تدوين و ديگر مراحل فني اين فيمل آغاز شود.


لادن مستوفي در شب به خير فرمانده

در "شب به خير فرمانده" كه بخش هاي  عمده صحنه هاي جنگي آن به صورت دوربين سردست فيلمبرداري شده است، لادن مستوفي، محمد مختاري، عصمت رضاپور نقش آفريني دارند و نادر معصومي مديريت فيلمبرداري آن را عهده دار است.

"شب به خير فرمانده" به تهيه كنندگي حوزه هنري توليد مي شود.

کد خبر 225178

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha