پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ اسفند ۱۳۹۲، ۱۳:۵۷

مسافران در ایام نوروز از اسکله های غیرمجاز اقدام به تردد نکنند

مسافران در ایام نوروز از اسکله های غیرمجاز اقدام به تردد نکنند

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نسبت به تردد مسافران در ایام نوروز از اسکله ها و مبادی غیرمجاز هشدار داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی استیری ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب که هرمزگان بزرگترین ناوگان مسافری دریایی کشور را در اختیار دارد، بیان داشت: 95 درصد کل سفرهای دریایی کشور از طریق بنادر مسافری این استان انجام می شود و 80 درصد از مجموع سفرهای طول سال نیز در ایام تعطیلات نوروزی صورت می گیرد.

وی ظرفیت ناوگان مسافری دریایی هرمزگان را 7 هزار و 500 نفر صندلی اعلام کرد و با توصیه به مهمانان نوروزی برای انتخاب بنادر مجاز، مسیرهای مجاز و زمان مجاز جهت انجام سفرهای دریایی افزود: مهمانان نوروزی حتماً از 9 بندر مسافری مجاز شامل شهید حقانی در بندرعباس، شهید ذاکری، پهل و لافت در جزیره قشم، بندرگاه هرمز، لنگه، کیش، چارک و آفتاب در منطقه غرب هرمزگان تردد کنند.

استیری رعایت ایمنی سفر و حفظ محیط زیست دریایی را از مهم ترین اولویت های سازمان بنادر و دریانوردی در اجرای طرح نوروزی 93 عنوان کرد و گفت: برای بسیاری از مردم کشور ما که به سرزمین های جنوبی کشور سفر می کنند، دریا آنقدر جاذبه دارد که ممکن است این هیجانات باعث شود تا ایمنی در سفر مورد کم توجهی قرار گیرد. به همین دلیل خواسته ما این است که مردم پیش از سفر حتماً به رعایت نکات ایمنی توجه داشته باشند.

به گفته معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی کشور، مردم به هیچ وجه در زمان اوج ترافیک و شلوغی جمعیت در بنادر مسافری ازدحام نکنند. همچنین، در هنگام سوار شدن به شناورها حتماً موارد توصیه شده از سوی خدمه شناورها را رعایت کنند.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به مسافران دریایی توصیه کرد حتماً در زمان حضور در شناورها جلیقه نجات تعبیه شده در کنار صندلی ها را بر تن خود داشته باشند، اضافه کرد: از سوی دیگر باید توجه داشت در هنگام اقامت کردن در سواحل و حضور بر روی دریا بدون آنکه محیطی زیست آلوده شود، از طبیعت لذت ببریم.

استیری از گردشگران دریایی و مهمانان نوروزی خواست تا با پرهیز از آلوده نمودن محیط زیست دریایی، چهره زیبایی خلیج فارس فیروزه ای رنگ نگاه داریم.

سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده در اجرای طرح نوروزی 93، ابراز امیدواری کرد که مسافران دریایی با شرایط فراهم شده می توانند با خیالی آسوده مسافرتی ایمن به جزایر زیبای خلیج فارس داشته باشند.

 

 

کد خبر 2252525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha