پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۱۸

ناصری امید در گفتگو با مهر:

مهندسی مجدد رویکرد جدید سازمان فنی و حرفه ای کرمانشاه است

مهندسی مجدد رویکرد جدید سازمان فنی و حرفه ای کرمانشاه است

کرمانشاه ـ خبر گزاری مهر: مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه گفت: با توجه به اهمیت روز افزون مهارت های فنی و حرفه ای و نیاز جامعه به آموزش های تخصصی تحت نظارت این نهاد، مهندسی مجدد و تغییر رویکرد در سازمان فنی و حرفه ای با توجه به شرایط، نیازی ضروری است.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: انتظار داریم، در سال آتی با برنامه ریزی منسجم، هم تعهد آموزشی را بالا ببریم و هم یک شیوه جدید در بحث ارائه خدمات داشته باشیم، به نحوی که تمامی حوزه تحت نظارت آموزشی سازمان از بی سواد تا تحصیل کرده های دانشگاهی را تحت پوشش قرار دهیم.

داود ناصری امید گفت: با توجه به زیر ساخت های موجود، انتظار داریم با همکاری در سطح مدیران اجرایی و مساعدت مسئولین ارشد استان، تعهدات آموزشی را گسترش و در بخش کیفیت بخشی به آموزش ها برنامه های متعدد سازمان را به اجرا در آوریم.

وی در ادامه با اشاره به وجود برخی آسیب های اجتماعی موجود در استان، افزود: یکی از این آسیب ها، وجود یکسری از دستگاههاست که به صورت موازی با سازمان فعالیت انجام می دهند که با توجه به اینکه سازمان فنی و حرفه ای تنها سازمان غیر رسمی آموزش مهارت در کشور است، لذا نیاز مبرم به تمرکز و عمل هماهنگ با این نهاد بیش از پیش احساس می شود.

این مقام مسئول در ادامه خاطرنشان کرد: در زمینه آموزش مهارت ها در سازمان سرمایه گذاری های خوبی انجام گرفته که بایستی از این سرمایه گذاری ها به نحو احسن استفاده کنیم و ما این آمادگی و توان را داریم با برنامه ریزی جدید، در تمامی زمینه ها فعالیت ها را گسترش دهیم.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه ضمن اشاره به مشکلات فرا روی استان گفت: متاسفانه در بحث اشتغال، آمارها حکایت از نرخ بالای بیکاری در استان دارند که این آموزش های مهارتی، می تواند در کم کردن آمار بیکاری موثر باشد.

ناصری امید در پایان تصریح کرد: در طول سالجاری بالغ بر 5 و نیم میلیون نفر ساعت، آموزش در بخش مراکز دولتی و 3.2 میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی در سطح آموزشگاه های آزاد استان محقق شده که نشان دهنده حجم عظیم فعالیت های این سازمان است.

کد خبر 2254852

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha