پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۲۳

تشکیل جلسه نوبت عصر مجلس برای بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم

تشکیل جلسه نوبت عصر مجلس برای بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم

مجلس شورای اسلامی امروز و فردا در دو نوبت صبح و عصر برای اتمام بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم تشکیل جلسه می دهد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در ادامه جلسه علنی روز شنبه مجلس شورای اسلامی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضوابط آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی درخصوص مدت بررسی طرح ها و لوایح در جلسات علنی گفت: با توجه به اینکه بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم هفت جلسه به طول انجامیده، بر اساس آئین نامه ما باید این لایحه را هر روز بررسی می کردیم امروز هم به همین خاطر تشکیل جلسه دادیم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به اینکه زمان کمی تا عید باقی مانده باید بعد از ظهر ها هم برای بررسی این لایحه تشکیل جلسه دهیم.

در ادامه علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی برگزاری جلسه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر روز شنبه و یکشنبه را به رای نمایندگان مجلس گذاشت.

نمایندگان با 109رای موافق، 46رای مخالف، 9رای ممتنع از مجموع 197نماینده حاضر در مجلس شورای اسلامی با برگزاری جلسات نوبت عصر موافقت کردند.

مجلس شورای اسلامی امروز و فردا در دو نوبت صبح و عصر برای اتمام بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم تشکیل جلسه می دهد.

 

کد خبر 2256420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha