پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ اسفند ۱۳۹۲، ۱۴:۲۶

حجت الاسلام سادات:

مردم کردستان 120 میلیون تومان به ستاد عتبات عالیات کمک کردند

مردم کردستان 120 میلیون تومان به ستاد عتبات عالیات کمک کردند

سنندج - خبرگزاری مهر: مسئول ستاد عتبات عالیات کردستان گفت: از محل هدایا و کمک ‌های مردمی 120 میلیون تومان کمک برای بازسازی عتبات عالیات در استان جمع‌آوری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت ‌الاسلام محمد سادات ظهر شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان سنندج اظهار داشت: خوشبختانه مردم متدین استان کردستان در مباحث دینی و مذهبی همیشه پیشگام بوده اند و به همين دليل با فرهنگ سازی مناسب در این حوزه نیز توفیقات خوبی حاصل شده است.

وی افزود: به دلیل مذهب و قومیت در استان کردستان ستاد عتبات عالیات نسبت به سایر استان‌ های دیگر کشور جایگاه خوبی نداشت ولي در استاي اطلاع رساني صورت گرفته و فرهنگ سازي مناسب، روند كمك هاي مردمي شتاب خوبي در پیش گرفته و فعالیت‌ های خود را به خوبی پیش می‌ برد.

مسئول ستاد عتبات عالیات استان کردستان بیان کرد: خوشبختانه علاوه بر جمع ‌آوری کمک‌ های مردمی این ستاد در استان توانسته نسبت به اعزام نیروهای متخصص به کشور عراق فعالیت کند و در این راستا 50 نیروی متخصص را به مدت یک ماه به این کشور اعزام کرده است.

حجت ‌الاسلام سادات یادآور شد: تحقق اهداف یکی از اولویت های کاری است و انتظار می رود با برنامه ریزی های مناسب شاهد جمع آوري کمک های مردمی بیشتری در استان کردستان باشیم.

وی ادامه داد: ارادت به اهل بیت شاخصه مسلمانان است و با اعتقادات مردم مسلمان عجین شده و این ستاد می ‌تواند در بازسازی عبتات عالیات در استان ها نيز نقش موثری ایفا کند.

مسئول ستاد عتبات عالیات استان کردستان گفت: حضور و مشارکت مردمی در کارهای خیر و دنی اجری اخروی دارد و انتظار می رود مردم فهیم کردستان در این اجر بیش از بیش شریک شوند.

حجت الاسلام سادات اظهار داشت: ستاد عتبات عالیات امسال در استان کردستان دایر شده و در این راستا با تلاش ‌های دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان توانسته در راستای اهداف خود گام های اساسی را بردارد.

در اين جلسه فرماندار سنندج نيز طي سخناني خواستار وحدت و همدلي هر چه بهتر مديران و مسئولان در راستاي خدمت رساني بهتر به مردم شد و افزود: همكاري و تعامل رمز موفقيت مديران استان به شمار مي رود.

کد خبر 2256728

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha