پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ فروردین ۱۳۹۳، ۱۰:۲۰

بهترین خاطره وزیر آموزش و پرورش از دوران مدرسه / همیشه شاگرد اول بودم

بهترین خاطره وزیر آموزش و پرورش از دوران مدرسه / همیشه شاگرد اول بودم

انجام تکالیف نوروزی اگرچه برای برخی از دانش آموزان همواره ناخوشایند بوده اما برای وزیر آموزش و پرورش تبدیل به یکی از بهترین خاطرات دوران تحصیل اش شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، هر ساله همزمان با نزديک شدن آغاز سال نو، موضوع تکاليف نوروزي و بايدها و نبايدهاي آن ذهن مديران و مشاوران مدارس را به خود مشغول مي کند. حتی برخی کارشناسان آموزشی معتقدند که ایام نوروز بهترین فرصت برای مرور درسهاست. اما از سوی دیگر بسیاری از مربیان پرورشی تعطیلات نوروز را بهترین فرصت برای با در کنار هم بودن خانواده ها عنوان می کنند.

به همین دلیل است که در سالهای اخیر پیکهای نوروزی اختیاری شده و محتوای چندان سختی ندارند.

اما وزیر آموزش و پرورش یکی از بهترین خاطرات دوران دانش آموزیش را انجام تکالیف نوروزی می داند و می گوید:« در دورانی که من دانش اموز بودم، از پیک های نوروزی خبری نبود، اما معلمان تکالیف بسیاری را برای ایام نوروز به ما می دادند. یکی از تکالیف نوشتن از روی متون دروس بود.»

علی اصغر فانی از دوران تحصیلش در مدرسه به عنوان بهترین دوران نوجوانی اش یاد می کند و می گوید: در دورانی که من دانش اموز بودم بسیاری از دانش اموزان پول به سایر هم کلاسی ها می دادند تا آنها تکالیفشان را انجام دهند البته من  هیچ پولی برای انجام تکالیفم در ایام نوروز ندادم. در تمام دوران دانش اموزی شاگرد اول کلاس بودم و همواره تلاش کردم که تکالیفم را به تنهایی و با پشتکار خودم انجام دهم.

به گفته فانی، در آن زمان انجام تکالیف نوروزی وظیفه ای بود که ما به عنوان دانش اموز باید به بهترین شکل انجام می دادیم و من نیز تلاش می کردم این وظیفه را به خوبی انجام دهم. همانطور که در حال حاضر به عنوان وزیر آموزش و پرورش تلاش می کنم که وظایف محول شده به خود را بدرستی انجام دهم تا معلمان و فرهنگیان شاد شوند و هیچ کاری بهتر از انجام وظیفه به شکل صحیح آن نیست.

 

 

کد خبر 2258174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha