پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۰۶

سعیدی خبر داد:

افزایش سه برابری کشفیات مواد محترقه در ملایر نسبت به سال گذشته

افزایش سه برابری کشفیات مواد محترقه در ملایر نسبت به سال گذشته

ملایر- خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی شهرستان ملایر از افزایش سه برابری میزان کشفیات مواد محترقه در ملایر نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم سعیدی صبح سه شنبه در جمع پرسنل نیروی انتظامی و اعلام آمادگی برای مواجهه با حوادث چهارشنبه سوری اظهار داشت: همه ساله در پایان سال با انجام برنامه چهارشنبه سوری بر اثر بی احتیاطی و انجام رفتارهای پر خطر توسط برخی افراد نا آگاه مشکلات و ضایعات سنگینی در جامعه بوقوع می پیوندد.

وی با بیان اینکه این خطرات علاوه بر خود فرد دیگر آحاد جامعه را نیز در معرض خطر  قرار می‌دهد، گفت: نیروی انتظامی ملایر تدابیر لازم را برای چهارشنبه آخر سال اندیشیده و در این زمینه با افراد مزاحم و مخل نظم و آرامش مردم و جامعه به شدت برخورد می شود.

وی ابراز داشت: در این زمینه اطلاعیه مشترکی از سوی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ملایر و نیروی انتظامی به منظور پیشگیری از تکرار حوادث ناگوار صادر شده است.

سعیدی با تاکید بر اینکه برخورد با افراد جنجالی، انجام حرکات غیرمتعارف و به خطر انداختن جان افراد و به هم ریختن نظم و آرامش مردم از موارد دارای مجازات در این اطلاعیه است، ابراز داشت: با افرادی که موارد مذکور را رعایت نکنند برخورد و این افراد به حبس از سه ماه تا یکسال و 74 ضربه شلاق محکوم می شوند.

وی گفت: همچنین در این اطلاعیه خرید و فروش مواد منفجره و محترقه به طور غیرمجاز جرم محسوب شده و شهروندان می توانند موارد تخلف را به پلیس 110 و نیروی انتظامی ملایر گزارش کنند.

فرمانده انتظامی ملایر  از اجرای محدودیتهای ترافیکی همزمان با شب چهارشنبه سوری خبر داد و گفت: در این زمینه مسیرهای پارک سیفیه و بام ملایر در عصر امروز سه شنبه مسدود و تردد در این مسیرها ممنوع و تا پایان شب این طرح ادامه دارد.

وی انسداد مسیرهای تردد، ایجاد مزاحمت برای شهروندان و استفاده از مواد محترقه آتش زا را خط قرمز پلیس در چهارشنبه سوری خواند.

سعیدی بر مراقبت از فرزندان توسط خانواده ها تاکید کرد و با بیان اینکه حساسیت مواد محترقه به قدری بالاست که نسبت به ارتعاشات صوتی، لوازم گرمایشی امکان انفجار داشته و صدمات جبران ناپذیری به افراد وارد می کنند، افزود: بیماران قلبی و افرادی که کهولت سن دارند از تردد غیر ضروری در شهر خودداری کنند.

سعیدی در ادامه از کشف 81 هزار انواع مواد محترقه در روزهای پایانی سال در شهرستان ملایر خبر داد و بیان داشت: این میزان کشفیات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته سه برابر افزایش داشته است.

وی در ادامه بر رعایت حرمت ایام فاطمه در چهارشنبه سوری تاکید کرد و خواستار همکاری و مشارکت بیشتر مردم با پلیس شد و افزود: اگر  در این زمینه مردم مشارکت نداشته باشند عواقب مشکلات به وجود آمده دامن گیر جامعه و خانواده ها خواهد شد.

کد خبر 2258695

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha