به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد هادی رحیمی صادق ظهر سه شنبه در نشست خبری فعالیت های حوزه های علمیه فارس، گفت: برای اولین بار جشنواره علمی و پژوهشی علامه حلی در اواخر فرودین ماه سال 93 در شیراز برگزار می شود.
وی تصریح کرد: تاکنون حدود سه هزار اثر برای حضور در این جشنواره ارسال شده که 500 اثر به مرحله انتخاب نهایی راه یافته است.
مدیر حوزه های علمیه فارس با اشاره به برگزاری المپیاد حوزه ها نیز گفت: تاکنون رقابتی در میان حوزه های علمیه استان فارس نداشتیم به همین دلیل در اواخر فروردین و اوایل اسفند ماه این المپیاد با حضور تمامی حوزه های علمیه استان فارس برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام رحیمی صادق در ادامه سخنان خود با اشاره به استقبال مردم فارس برای حضور در حوزه های علمیه، گفت: خوشبختانه تاکنون یک هزار و 200 نفر برای حضور در حوزه های علمیه در فارس ثبت نام کرده اند که در این میان تعداد ثبت نام کنندگان با تحصیلات عالیه نسبت به سال گذشته دو برابر شده است.
وی افزود: 300 نفر از ثبت نام شدگان حضور در حوزه های علمیه دارای مدارک تحصیلی عالیه هستند.
ایام فاطمیه با ایام نوروز مغایرت ندارد
مدیر حوزه های علمیه استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به همزمانی ایام فاطمیه با ایام نوروز، گفت: نگاه اسلام به نوروز مثبت است و این ایام با دهه فاطمیه مغایرت ندارد.
حجت الاسلام رحیمی صادق تاکید کرد: فاطمیه منافاتی با ایام نوروز و بهار ندارد و دین اسلام با طبیعت انسان مقابله نمی کند اما مردم باید حرمت این ایام را رعایت کنند.
نظر شما