پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اسفند ۱۳۹۲، ۱۴:۲۳

طی 11 ماه اول امسال‎؛

درآمد گمرکات قم به 324 ميليارد و 512 میلیون تومان رسید

درآمد گمرکات قم به 324 ميليارد و 512 میلیون تومان رسید

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل گمرکات استان قم از کسب درآمد 324 میلیارد و 512 میلیون تومانی توسط گمرکات استان طی 11 ماه اول امسال خبر داد.

احمد ذاکری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به عملکرد گمرکات قم طی 11 ماه اول امسال گفت: طی این مدت درآمد کل گمرکات استان به رقم 324 میلیارد و 512 میلیون تومان رسیده است که از مجموع کل درآمد در اين مدت درآمد استاني مبلغ 1 میلیارد و382 ميليون تومان  و 6 درصد ماليات بر ارزش افزوده و ساير عوارض مبلغ 77 میلیارد و 484 میلیون  تومان وصول شده است.

وی در ادامه به درآمد بخش صادرات گمرکات قم اشاره کرد و افزود: طی 11 ماه اول امسال مقدار 101 هزار و 211 تن انواع كالا از قبيل کفش، صندل، كتاب، مصنوعات فلزي، مواد و محصولات خوراکی، مصنوعات شيشه‌اي، مواد و مصنوعات پلاستيكي، مواد شوينده و سفيدكننده، البسه و ... از گمرکات استان صادر شده است.

مدیر کل گمرکات استان قم با بیان این که این کالاها به كشورهايي نظير عراق، افغانستان، امارات، ارمنستان، ازبكستان و لبنان صادر شده است‏، تصریح کرد: ارزش این مقدار صادرات بالغ بر 195 ميليون و950 هزار دلار بوده که از لحاظ ارزش 68 و از لحاظ وزن 134 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به آمار بخش واردات گمرکات قم اشاره کرد و گفت: در مدت ياد شده مقدار 75 هزار و 542 تن انواع کالا به ارزش 436 ميليون و270هزار  دلار از طريق گمركات استان قم به كشور وارد شده است.

ذاکری در این خصوص تصریح کرد: این حجم واردات کالا در مقايسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزن سه درصد  و از نظر ارزش چهار درصد افزایش  داشته است.

 

کد خبر 2259517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha