به گزارش خبرنگار مهر، ايرج عبدي نماينده مردم خرم آباد و دوره چگني در مجلس شوراي اسلامي و حبيب اله خجسته پور سرپرست فرمانداري شهرستان خرم آباد صبح پنج شنبه از رصد خانه كاسين خرم آباد بازديد کردند.
ایرج عبدي نماينده مردم خرم آباد و دوره چگني در مجلس شوراي اسلامي در جریان این بازدید در سخناني وجود مراكز علمي آموزشي و فرهنگي همچون رصد خانه كاسين در مرکز استان را ارزشمند دانست.
وی گفت: به منظور حمایت از این حرکتهای علمی همه تلاش خود و مسئولين را در راستاي توسعه اينگونه مراكز علمي و آموزشي معطوف خواهيم کرد.
حبیب اله خجسته پور سرپرست فرمانداري خرم آباد نیز در سخناني به توجه ويژه دولت تدبير و اميد به توسعه و گسترش مراكز علمي، آموزشي و فرهنگي اشاره کرد و بیان داشت: مجموعه رصدخانه كاسين خرم آباد از جمله رصدخانه هاي پيشرفته و مدرن كشور است.
وی ادامه داد: این رصد خانه به همت جمعي از جوانان مستعد و تحصيل كرده لرستانی در منطقه تفريحي رفاهي بام لرستان احداث شده كه فازهاي بعدی این پروژه در آينده به بهره برداري كامل خواهد رسيد.
خجسته پور از اهتمام ويژه دولت تدبير و اميد و دستگاههاي اجرايي براي ايجاد اشتغال در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: دولت جوانان تحصيلكرده و كار آفرين را مورد حمايت هاي ويژه خود قرار مي دهد.
سرپرست فرمانداري خرم آباد به مسئولين رصدخانه كاسين قول مساعد داد تا همه امكانات دستگاههاي اجرايي شهرستان را برای همكاري و حمايت از اين مجموعه علمي - فرهنگي همسو کند.
نظر شما