پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ شهریور ۱۳۸۴، ۱۳:۰۴

برگزاري نخستين نشست مديران مراكز آموزش از راه دور

همزمان با شروع هفته سوم ثبت نام در مراكز آموزش از راه دور سراسر كشور ، به منظور آشنايي مديران مراكز جديد با نظام آموزش از راه دور و مقررات و دستور العمل هاي مربوط ، دومين دوره سراسري ويژه مديران در روزهاي شنبه و يكشنبه هفته آينده ( 19 و 20 شهريور ماه 84 ) در تهران برگزار مي شود.

به گزارش خبرگزاري مهر  مدير روابط عمومي و امور بين الملل موسسه آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش با اعلام اين مطلب گفت:  آشنايي مديران مراكز جديد با اهداف  آموزش از راه دور در وزارت آموزش و پرورش ، مباني و كليات آموزش از راه دور ، آيين نامه ها و شيوه نامه هاي آموزشي در نظام آموزش از راه دور ،نظام ارزشيابي تحصيلي در آموزش از راه دور ، تجربيات علمي مديارن موفق مراكز آموزش از راه دور ،كاربرد فناوري اطلاعات و ارتباطات و پرتال آموزشي ، راه هاي كيفيت بخشي به آموزش از راه دور، كاركردهاي روانشناختي و تربيتي آموزش از راه دور ، مشاور و نقش مشاور در آموزش از راه دور ، رشته كار دانش در آموزش از راه دور ، آيين نامه هاي مالي و اداري ،نظارت و ارزيابي بر عملكرد مراكز آموزش از راه دور از اهم اهداف اين دوره آموزشي است.

عليرضا سعيد آبادي   گفت: كميسيون مشاوره تربيتي و تحصيلي ، كميسيون ارزشيابي و پيشرفت تحصيلي ، كميسيون برنامه ريزي آموزشي و راه هاي كيفيت بخشي به آموزش از راه دور ، كميسيون فناوري اطلاعات و ارتباطات در آموزش از راه دور ، كميسيون مواد و منابع آموزشي ، كميسيون مخاطب  شناسي و راههاي جذب فراگيران در آموزش از راه دور ، كميسيونهاي تخصصي اين نشست آموزشي هستند و مديران مراكز آموزش از راه دور در كميسيونهاي مربوط به ارايه نظرات و ديدگاههاي خود در تعامل با سايرين و اساتيد مجرب مي پردازند.

سعيد آبادي در پايان اظهار د اشت : سال تحصيلي 85-84  آموزش از راه دور ، همزمان با شروع سال تحصيلي ازدوم مهر ماه آغاز خواهد شد و 576 مركز در سراسر كشور در پايه هاي اول راهنمايي ، دوم راهنمايي ، اول متوسطه، دوم متوسطه و دوره پيش دانشگاهي آموزش از راه دور را به شيوه نيمه حضوري به 000/120 هزار نفر دانش آموز بازمانده از تحصيل در داخل كشور و 3 هزارنفر درخارج از كشور ارايه مي نمايند.

شايان ذكر است : 216 مركز در سال تحصيلي 84 -83 براي اولين بار آموزش از راه دور به هزار دانش آموز در پايه اول راهنمايي و پايه اول متوسطه ارايه نموده اند.

کد خبر 226264

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha