به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا عارف زاده پیش از ظهر یکشنبه در بازدید استاندار خراسان جنوبی از پست های مسافرین نورزی هلال احمر اظهارکدر: طرح ملی ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی از 27 اسفند ماه سال گذشته در استان آغاز شده است.
وی از توزیع 122 هزار قلم کالای رهنگی بین مسافرین خبر داد و گفت: این اقلام شامل بروشور، کتابچه، دعای سفر و نقشه راهنما بوده است.
وی با بیان اینکه تا کنون بیش از چهار هزار نفر با مراجعه به پست های نوروزی فرم اهدا عضو را تکمیل کرده اند، ادامه داد: 508 نفر از جوانان هلال احمر در قالب 23 تیم در پست های مسافرین نوروزی مشغول خدمات رسانی به مسافران و گردشگران هستند.
عارف زاده به بر پایی 11 خیمه نماز در قالب طرح ملی ایمنی و سلامت مسافران نوروزی اشاره کرد و افزود: 80 نفر از جوانان عضو جمعیت هلال احمر در قالب طرح سحاب به مسافرین راهنمایی می دهند.
مراجعه 23 هزار نفر به پست های مسافران نوروزی بیرجند
سرپرست جمعیت هلال احمر بیرجند نیز در این بازدید باارائه گزارش از روند عملکرد پست های مسافرین نوروزی این شهرستان گفت: 23 هزار و 974 مسافر به پستهای راهنمای جمعیت هلال احمر بیرجند مراجعه کرده اند.
مجیدرضا لطیفی با بیان اینکه تعداد سه پست راهنمای مسافران نوروزی در شهر بیرجند فعال است، تصریح کرد: این پست ها در میادین ابوذر، پلیس راه و معصومیه بیرجند به مسافران و گردشگران خدمات ارائه می کنند.
وی از توزیع 10 هزار و 726 عدد نقشه و بروشور بین مسافران و گردشگران خبر داد و بیان داشت: دو پایگاه امداد و نجات جاده ای نیز در طرح نوروزی در شهر بیرجند فعال است.
سرپرست جمعیت هلال احمر بیرجند بیان کرد: امدادگران و نجاتگران هلال احمر بیرجند از ابتدای طرح نوروزی تا کنون دو تصادف جادهای و یک مورد حادثه در کوهستان را امداد رسانی کرده اند.
لطیفی گفت: 10 نفر از خدمات امدادی پایگاه های امداد جاده ای استان استفاده کرده اند که هفت نفر به صورت سرپایی درمان شدهاند.
نظر شما