پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ فروردین ۱۳۹۳، ۱۵:۴۴

حجت الاسلام تاجی:

قطعنامه کمیته روابط خارجی اتحادیه اروپا دخالت آشکار در امور داخلی ایران است

قطعنامه کمیته روابط خارجی اتحادیه اروپا دخالت آشکار در امور داخلی ایران است

چناران - خبرگزاری مهر: امام جمعه چناران گفت: قطعنامه کمیته روابط خارجی اتحادیه اروپا دخالت آشکار در امور داخلی ایران است و این محکوم است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام  مظفر تاجی در خطبه های این هفته جمعه چناران با اشاره به سالروز قطع رابطه ایران و آمریکا اظهار کرد: امام راحل در پیامی بعد از اعلام قطع رابطه از سوی کارتر رییس جمهور وقت آمریکا فرموده بودند:"ما این قطع رابطه را به فال نیک می‌گیریم، چون که این قطع رابطه دلیلی بر قطع امید آمریکا از ایران است."

امام جمعه چناران با تاکید بر اینکه ایران با هیچ کشور و دولتی دشمنی ندارد، بیان کرد: آمریکا رابطه دوستانه و برابر با ایران را نمی خواهد بلکه از دیدگاه ارباب و رعیتی به این امر می نگرد و تا زمانیکه این روش حاکم باشد و آمریکا از خوی استکباری خود دست نکشد رابطه با آمریکا معنا ندارد.

حجت الاسلام تاجی با اشاره به برکات قطع رابطه آمریکا با ایران گفت: این قطع رابطه فرصت را برای جهش علمی و عملی ایران در زمینه های مختلف فراهم کرد و باعث شد که ایران در بسیاری از زمینه هاجز و چند کشور برتردنیا باشد.

وی با اشاره به دشمنی های آمریکا و غرب علیه ایران گفت: علیرغم حسن نیت ایران در مذاکرات هسته ای چند ماهه اخیر تا جایی که آژانس بین المللی انرژی اتمی هم عملکرد ایران را مورد تایید قرار داد، متاسفانه در همین هفته، شاهد چند اتفاق تازه بودیم، یکی اینکه فرمانده نظامی آمریکا باز هم از گزینه نظامی روی میز سخن گفت و دادگاهی نمایشی در آمریکا حکم به مصادره ساختمان 500 میلیون دلاری متعلق به برخی شرکت های ایرانی در این کشور داد.

امام جمعه چناران بیان کرد: از سوی دیگر همانگونه که پیش بینی می شد که مسائل ایران و غرب منحصر به هسته ای باقی نماند، کمیته روابط خارجی اتحادیه اروپا قطعنامه‌ای در مورد راهبردهای پیشنهادی مداخله‌جویانه اتحادیه اروپا در قبال ایران را تصویب و برای تأیید نهایی به پارلمان اروپایی ارائه کرده و طی آن ادعا کرد وضع حقوق بشر در ایران همچنان با نقض نظام مند حقوق اولیه ادامه دارد و ایران همچنان با نهادهای حقوق بشری سازمان ملل همکاری نمی کند و به گزارشگر ویژه ویزای ورود نمی دهد، گزارشگری که منابع اطلاعاتی اش را تروریست ها و منافقین کور دل تشکیل می دهند.

حجت الاسلام تاجی گفت: بار دیگر برای مردم و جوانان انقلابی آشکار شد که غرب و آمریکا صرفا به دنبال بهانه جویی از ایران اسلامی هستند و نمی خواهند گامی به نفع مردم ایران بردارند،خوب است مردم بصیر ایران بیشتر توجه توجه کنند، هنور همچنان حتی نمی توانیم در چارچوب مذاکرات هسته ای بخش ناچیزی (550 میلیون دلار) از میلیاردها دلار پول خود را از طریق شبکه بانکی نقل و انتقال دهیم،هنوز شرکت های بین المللی برای فروش کالا به ایران تحت فشار قرار دارند، هنوز اجازه ورود قطعات هواپیما که جان مردم وزنان و کودکان را به خطر انداخته، نمی دهند، این در حالی است که برخی پیشرفت های هسته ای وراه اندازی چرخ سانتریفیوژهای بسیار پیشرفته را متوقف کرده ایم و چرخ کارخانه هایمان هنوز گرفتار رکود و بیکاری هستند.

وی با اشاره به روز ملى فناورى هسته ‏اى گفت: روز ملى فناورى هسته‏اى فرصتى براى قدردانى يكايك ايرانى‏ها از یکدیگر، براى استقامت و پايمردى در مسيرى سخت و دشوار بمنظور نشاندن كشور بر يكى از قله ‏ها بزرگ آرزو و اميد ملى بود كه همگان آنرا تحمل و با سرفرازى از آن عبور كردند.

امام جمعه چناران افزود: روز ملى فناورى هسته ‏اى روز مردم ايران است و روزى است كه ملت ايران با همدلى، استقامت و پيگيرى آرمان‏هاى بزرگ انقلاب اسلامى، به هدفى والا يعنى هسته ‏اى شدن ايران اسلامى دست يافت.

حجت الاسلام تاجی تصریح کرد: كشورهاى قدرتمند كه روزى دانش هسته ‏اى را امتيازى انحصارى براى خود مى‏دانستند، حتى تصور نمى‏كردند روزى دانشمندان جوان ايرانى با اتكا به دانش و امكانات بومى اين انحصار بشكنند و افتخار عضويت در باشگاه كم تعداد كشورهاى هسته ‏اى را نصيب ايران كنند.

وی گفت: دستاوردهاى گسترده ايران در عرصه هسته‏ اى، از تأسيس مراكز هسته‏اى اصفهان، نطنز، اراك، بندرعباس، فردو و توليد نسل‏هاى دوم، سوم و... سانتريفيوژ غنى‏ سازى‏ اورانيوم، ساخت مركز آب سنگين اراك و... نمادى از قابليت‏ها و ظرفيت‏هاى بالاى نسل جوان ايرانى است كه نشان داد هنگامى كه اراده يك ملت آزاد و مستقل بر امرى تعلق گيرد، انحصارات و موانع فيزيكى و روانى نظام‏هاى سلطه قادر به شكست اراده ملت‏ها نخواهند بود، پيشرفت ايران در عرصه فناورى صلح‏آميزهسته‏اى امروز به مرزى رسيده است كه قدرت‏هاى سلطه جو كه زمانى اصرار بر توقف كامل اين فعاليت‏ها داشتند، امروز حتى از اين موضع خود نيز عقب نشسته ‏اند.

امام جمعه چناران بیان کرد: در شرايطى كه جمهورى اسلامى ايران تنها هدف خود از غنى ‏سازى اورانيوم را توليد سوخت اتمى مورد نياز براى نيروگاه‏هاى اتمى و مصارف صلح‏ آميز عنوان كرده است، غرب و در صدر آن ايالات متحده آمريكا، هدف از تصويب تحريم‏ها بر عليه ايران را واداشتن اين كشور به متوقف ساختن غنى ‏سازى اورانيوم قرار داده است.

حجت الاسلام تاجی تاکید کرد: واقعيت مسلم اين است كه ساكنان كاخ سفيد حتى فعاليت هسته‏اى صلح ‏آميز ايران را در چارچوب موازين قانونى و بين ‏المللى نيز قبول ندارند و چنين توجيه مى‏كنند كه اگر ايران به فناورى هسته ‏اى دست يابد، اين امر به چالش كليدى سياست خارجى آمريكا تبديل خواهدشد، از اين رو دولت اوباما اميدوار است با متحد كردن جامعه بين ‏المللى و اعمال فشار سهمگين، ايران را از ادامه فعاليت‏هاى هسته ‏اى باز دارد.

کد خبر 2263927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha