سرهنگ احمد صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: در نوروز 93 بیش از 120 هزار برگه بروشور با موضوع پیشگیری از سرقت، کیف قاپی، جیب بری، سرقت منزل، سرقت قطعات داخل خودرو و سرقت موتورسیکلت چاپ و توزیع شده است.
وی گفت: در ایام نوروز بیش از 80 هزار برگه نقشه راهنمای نوروزی زائران با همکاری اداره کل گردشگری چاپ و در مبادی ورودی استان توزیع شده است که در این نقشه اماکن انتظامی، رفاهی، هتل ها، مهمان سراها و اماکن گردشگری نمایش داده شده است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی قم بیان کرد: هزار نسخه ویژه نامه حاوی پیام تبریک فرماندهی و همچنین هشدار و راهنمایی های پلیس در ایام نوروز توزیع شده است.
وی گفت: در ایام نوروز پنج هزار برگ جریمه ارشادی صادر شده است به این صورت که این برگ های جریمه شبیه به برگ های جریمه اصلی بوده است اما گزینه های آن تغییر کرده و بجای مبلغ جریمه صلوات نوشته شده است.
صادقی بیان کرد: 500 پک فرهنگی در ایام نوروز تهیه شده که شامل بروشور حجاب و عفاف و پیشگیری از سرقت بوده است.
وی گفت: 120 تخته بنر با ابعاد مختلف در سطح استان و راه های مواصلاتی و مجتمع های گردشگری با موضوعات عفاف و حجاب، پیشگیری از سرقت، رعایت نظم و قانون نصب شده است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم بیان کرد: در ایام نوروز برگ های تذکر کتبی حجاب و عفاف به صورت رنگی تهیه شده و به افراد مورد نظر به جای تذکر لسانی داده شده است.
نظر شما