پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ شهریور ۱۳۸۴، ۱۵:۳۹

جشن خانه سينما از نگاه سينماگران - 1

كامران قدكچيان: جشن خانه سينما يك جشن حرفه اي است

امسال مقداري جشن خانه سينما دارد با شتاب و عجله برگزار مي شود .

"كامران قدكچيان"،  كارگردان سينماي ايران، ضمن بيان اين مطلب در گفت وگو با خبرنگار سينمايي "مهر" در مورد معيار هاي  انتخاب داوران جشن خانه سينما گفت: جشن خانه سينما  يك جشن حرفه اي است و به صورت تخصصي برگزار مي شود، البته جشنواره فيلم فجر حالت و معيارهاي ديگري دارد، معيارهايي كه گاهي، انتخاب سياسي و انتخاب اجتماعي و انتخابهايي با توجه به شرايط روز را شامل مي شود. 

وي افزود:  دربخش كارگرداني جشن خانه سينما، معيارهاي داوري تقريبا با معيارهاي جشنواره فيلم فجر نزديك است .

كارگردان فيلم ديوانه وار تاكيد كرد: در جشنواره فيلم فجر بيشتر كليت و مجموعه اثر ملاك است، ولي در جشن خانه سينما ممكن است يك فيلم مثلا به لحاظ كارگرداني زياد مورد توجه نباشد، ولي در ساير بخش ها ممكن است مورد توجه واقع شود .

وي تصريح كرد : اعتقاد دارم امسال سالم ترين فيلم ها و بهترين آثار را كه مي شد بر روي آنها قضاوت انجام داد ، به مرحله دوم آمدند. 

سازنده " زخمي " تصريح كرد: خانه سينما بيشتر روي تنه و بدنه سينما تاكيد دارد و فيلم هايي كه ميتوانند در بدنه سينما هم مخاطب داشته باشند و درعين حال، آثار قابل تاملي نيز باشند، بيشتر مورد تاكيد است .

قدكچيان افزود : امسال مقداري جشن خانه سينما دارد با عجله و شتاب برگزار مي شود و درعين حال، زمان كمي هم در اختيار داريم و نمي دانم براي مراحل اجرايي جشن چه تمهيداتي انديشيده شده است .

 

کد خبر 226639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha