به گزارش خبرنگار مهر، عباس جعفریان ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این معاونت با همکاری شرکتهای پخش دارو سعی کرد به بهترین شکل کمبود دارویی را حل و فصل نماید.
وی ادامه داد: در ایام نوروز چهار هزار و 700 مورد کمبود دارویی به این معاونت گزارش شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: در این ایام 3هزار و 600 مورد پاسخگویی از طریق مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم (1490) صورت گرفت.
وی با تاکید بر اینکه بیشتر کمبودهای دارویی مربوط به داروهای خارجی با برندهای خاص است، ادامه داد: هماکنون برای تامین برخی داروهای خاص و ضد سرطان همچنان با مشکل کمبود مواجهیم.
جعفریان با اشاره به 331 مورد بازرسی از داروخانه ها در روزهای نوروز گفت: 100 واحد تولید غذایی نیز مورد بازرسی و 570 نمونه مواد غذایی آزمایش شد.
وی با اشاره به راهاندازی چند مرکز اطلاعرسانی دارو و سموم در اصفهان، افزود: این مراکز شامل مرکز پاسخگویی در زمینه داروها، مرکز ویژه کمبودهای دارویی و در نهایت مراکز ویژه برای تحویل دارو به بیماران صعبالعلاج بوده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: ۲۸۰ مورد دارو به بیماران صعبالعلاج در تعطیلات نوروزی به بیماران تحویل داده شد.
نظر شما