مجيد گوهر شناسان ، مسئول معرفي و آموزش ميراث فرهنگي هرمزگان ، در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي "مهر" در اين مورد اظهار داشت : مراحل تكميل عمليات ساختماني موزه هرمزگان با اختصاص بودجه اي بيش از 6 ميليارد ريال آغاز شده است وپيش بيني مي شود كه در صورت تخصيص اعتبار و با تلاش دست اندركاران ، در پايان سال جاري، شاهد افتتاح و بازگشايي اولين و بزرگترين موزه استان باشيم .
وي با اشاره به اينكه اسكلت فلزي ساختمان موزه ، از ابتداي سال 1376 در اختيار ميراث فرهنگي استان هرمزگان قرار گرفته است گفت : ساختمان موزه در سه طبقه احداث مي شود و تاكنون، به دليل تأمين نشدن اعتبارات ، به صورت مقطعي عمليات تكميل ساختمان ادامه داشته است .
مسئول معرفي و آموزش ميراث فرهنگي هرمزگان يادآور شد : از ابتداي سال 1382 با تلاش مضاعفي كه صورت گرفته ، تمامي مراحل عميلات شامل طراحي ، نقشه هاي فازهاي مختلف معماري ، تأسيسات مكانيكي ، برق و كنترل سازه آماده شده و پيمانكار، مشاوران و كارشناسان ميراث فرهنگي ، طبق برنامه زمان بندي شده ، مشغول به كار هستند .
گوهر شناسان در مورد امكانات موزه در حال ساخت گفت : ساختمان موزه در 2 هزار متر مربع بنا شده كه شامل گالري هاي
موزه ، كارگاه هنرهاي سنتي ، كتابخانه و قسمت اداري است .
وي افزود : نكته قابل توجه در طراحي موزه ، استفاده ازمعماري خانه هاي قديمي شهر بندر عباس و اجراي بادگير در وسط آن است كه بعد از تكميل ، ما شاهد يك ساختمان جديد ، اما در عين حال به سبك قديمي در نماي داخلي و خارجي هستيم .
مسئول معرفي و آموزش ميراث فرهنگي هرمزگان با اشاره به اينكه طبقه اول اين موزه به صورت فروشگاه و نمايشگاه دايمي از آثار صنايع دستي و هنري هنرمندان بومي به ويژه آثار صنايع دريايي است ، گفت : طبقه دوم موزه ، اختصاص به موزه مردم شناسي، اشياء تاريخي و فرهنگي دارد كه با ويژگي هاي اقليمي اين استان، در ارتباط مستقيم است .
گوهر شناسان ياد آور شد : بخشي از آثاري كه قرار است در موزه به نمايش گذاشته شود ، از گنجينه سازمان ميراث فرهنگي تهيه شده است و اشياء ديگري نيز وجود دارد كه متعلق به استان هرمزگان است و در حال حاضر در استانهاي كرمان ، خراسان و تهران ، نگهداري مي شوند كه پس از تكميل موزه ، به اين استان برگردانده مي شوند .
نظر شما