پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ فروردین ۱۳۹۳، ۱۱:۱۰

تولد نوزاد مجازی با ترکیب DNA پدر و مادر/ بررسی سلامت کودک قبل از بارداری

تولد نوزاد مجازی با ترکیب DNA پدر و مادر/ بررسی سلامت کودک قبل از بارداری

پژوهشگران با عرضه یک فناوری پیشرفته، امکان تولد "نوزاد مجازی" را با ترکیب دیجیتالی DNA پدر و مادر فراهم آورده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این شیوه، این نوزادان مجازی تحت غربالگری بیماری های ژنتیکی قرار می گیرند تا خطرات احتمالی تولد واقعی یک نوزاد بیمار از این پدر و مادر مشخص شود.

این فناوری که Matchright نام گرفته است به والدین آینده امکان می دهد خطرات ژنتیک فرزند خود را حتی پیش از اقدام برای بارداری ارزیابی کنند.

شرکت  Genepeeks در نیویورک قصد دارد خدماتی را در آمریکا ارائه کند که در آن امکان ترکیب دیجیتالی DNA پدر و مادر برای خلق نوزاد مجازی فراهم می شود.

در این خدمات هزار و 995 دلاری، نخست توالی DNA پدر و مادر برای هر گونه اختلال ژنتیکی غربالگری می شود.

سپس این داده ها به الگوریتم های خاص داده شده تا به طور دیجیتالی فرایند ترکیب ژنتیکی بازسازی شود که در واقع همان ترکیب اطلاعات ژنتیکی بین اسپرم و تخمک است.

این فناوری برای هر پدر و مادر  10 هزار جنین شبیه سازی می کند که تمامی آنها برای یافتن جهش هایی در تک ژن ها که عامل بروز 500 بیماری نادر هستند تعیین توالی می شوند.

سپس یک نرم افزار رایانه ای می تواند احتمال بروز بیماری را در این کودک دیجیتالی مشخص کند.

به گفته کارشناسان این شیوه به ویژه در مورد افرادی کاربرد دارد که قصد استفاده از اهدا کننده تخمک یا اسپرم را دارند.

با این حال، این فناوری خارج از چارچوب قوانین آزمایش و غربالگری جنین است و از این رو مسایل اخلاقی متعددی را در مورد چشم انداز "جنین های طراحی شده" مطرح می کند.

کد خبر 2268230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha