به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القدس العربی، یک رسانه رژیم صهیونیستی از مشارکت هنرمندانی از بحرین و دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس در یک نمایشگاه هنری در حیفا در شمال سرزمینهای اشغالی خبر داد.
رادیو رژیم صهیونیستی گزارش داد: مرکز یهودی عربی(بیت الکرمه) در حیفا روز شنبه شاهد مراسم افتتاحیه نمایشگاه کاریکاتورهای اسرائیلی-فلسطینی مشترک با مشارکت دهها هنرمند عربی و اسرائیلی بود.در این نمایشگاه هنرمندانی از بحرین و کشورهای مختلف حوزه خلیج فارس (بدون ذکر نام) در کنار هنرمندانی از مناطق تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم اسرائیل حضور دارند.
لاوری ایوونسون برگزار کننده صهیونیست این نمایشگاه گفت: اکثر تصاویر و کاریکاتورهای شرکت کننده در نمایشگاه درد و رنج هنرمندان به سبب رکود روند مذاکرات سازش بین رژیم اسرائیل و تشکیلات خودگردان را بیان می کند.
نظر شما