به گزارش خبرگزاری مهر، رضا فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی ضمن انتصاب صادقی به سمت سرپرست جدید دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرده است: اميد است با توکل به خداوند سبحان، ماموريت و وظايف سرپرستی دانشگاه محقق اردبيلی را برپايه قوانين، سياست ها و برنامه های مصوب به انجام رسانيد.
در ادامه این حکم با اشاره به لزوم تحقق اهداف نظام علم و فناوری آمده است: بايسته است با پيروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبير و اميد و جلب همکاری دانشگاهيان و صاحب نظران، نقشی شايسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ايفاء کنید.
وزير علوم، تحقیقات و فناوری همچنين در نامه جداگانه ای از خدمات مسعود گنجی رئيس سابق دانشگاه محقق اردبيلی در زمان تصدی اين مسئوليت قدردانی کرد.
گودرز صادقی دانشيار رشته فارماکولوژی دامپزشکی بوده و از سوابق اجرايی وی می توان به رياست دانشگاه اروميه، رياست گرايش فارماکولوژی دامپزشکی در شورای عالی برنامه ريزی و دبير هيئت امنای دانشگاه های شمال غرب کشور اشاره کرد.
در همین حال رتبه دانشگاه محقق اردبيلی در سال 2014 - 2013 بر اساس کيفيت و کميت انتشارات علمی اعلام شد که بر اساس گواهی صادر شده توسط موسسه تحقيقاتی URAP، اين دانشگاه رتبه 35 را در بين دانشگاه های کشور کسب کرده است.
بر اين اساس رتبه دانشگاه محقق اردبيلی در بين دانشگاه های آسيا 606 و در بين کل دانشگاه هاي دنيا هزار و 804 اعلام شده است.
نظر شما