به گزارش خبرگزاری مهر، معاون قرآن و عترت(ع) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه ای که عصر روز گذشته 24 فروردین ماه در محل معاونت قرآن و عترت تشکیل شد، ضمن تعیین زمان برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از 25 شعبان تا 15 رمضان به مدت 20 روز، گفت: پنج روز نخست قبل از رمضان این نمایشگاه برای بازدیدکنندگان شهرستانی مقرر شده است.
حجت الاسلام حشمتی ضمن تأکید بر استفاده از ایده ها و خلاقیتهای قرآنی، تسریع در تشکیل ستاد خبری برای نمایشگاه قرآن را لازم دانست.
در این جلسه حاضرین به بیان پیشنهادهای خود پرداختند و نظرات خود را در مورد هر چه باشکوهتر برگزار شدن این نمایشگاه معنوی بیان داشتند.
از جمله پیشنهادهای مطرح شده در این جلسه، استفاده از منابع و ظرفیتهای دستگاههای دولتی و شهرداری تهران به منظور تبلیغات و زیبا سازی شهر و نیز استفاده از جلوه های بصری برای برپایی بهتر نمایشگاه بود.
از دیگر بحثهای مطرح شده در این جلسه، بررسی ضعفها و آسیب شناسی نمایشگاه قبل بود.
ضرغامی، قائم مقام بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، از تشکیل جلسه شورای سیاستگذاری و نیز ستاد اجرایی نمایشگاه در هفته آینده خبر داد.
نظر شما