به گزارش خبرنگار مهر، مهدی فرجامیفرد پیش از ظهر سهشنبه در جلسه کارگروه غله، آرد و نان شهرستان خوسف اظهار داشت: اختلاف نرخ دولتی و آزاد آرد، سبب بروز مشکلات و معضلاتی در بحث توزیع شده است.
وی عدم رفع این مشکل را مستلزم نظارت فعال و مستمر بازرسان از نحوه توزیع و میزان دقیق سهمیهها دانست.
فرجامیفرد از شرکت غله خراسانجنوبی انتقاد کرد و گفت: شرکت غله و خدمات بازرگانی استان علاوهبر عدم همکاری و ارائه آمار و گزارش دقیق سهمیه آرد نانواییهای شهرستان، نسبت به تحویل سهمیه آرد شهرستان به توزیعکنندگان غیر مسئول نیز اقدام کرده است.
وی همچنین از عدم حضور نماینده شرکت غله در جلسات این کارگروه گلایه و تصریح کرد: اجرای امور توسط افراد غیرمسئول زمینه بروز مشکلاتی را در این شهرستان فراهم کرده است.
فرجامیفرد افزود: با توجه به اهمیت و ضرورت سلامت مردم و همشهریان، شبکه بهداشت و درمان خوسف باید با دقت بر مسائل بهداشتی نانواییها نظارت کند.
وی با بیان اینکه با توجه به شرایط موجود، با تمام نظارتها و بازرسیهای به عمل آمده از تخلفات موجود نمی توان جلوگیری کرد، ادامه داد: وقتی سهمیه آرد شهرستان به فرد غیرمسئول تحویل داده شود و هیچگونه آماری نیز از میزان سهمیه شهرستان در دست نباشد، تمامی بازرسیها و نظارتها بیثمر میماند.
فرجامیفرد بر لزوم تدابیر لازم برای خرید تضمینی گندم تاکید کرد و افزود: برای ترغیب کشاورزان به کشت گندم و تحویل آن به شرکت غله، از هماکنون باید تدابیر لازم برای خرید تضمینی گندم از کشاورزان پیشبینی شود.
وی یادآور شد: به سبب خشکسالی های اخیر افزایش سهمیه آرد روستاییان از درخواست های این شهرستان است.
نظر شما