پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ فروردین ۱۳۹۳، ۲۱:۳۹

جلال پور:

100 مقاله به دبیرخانه همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه ارسال شد

100 مقاله به دبیرخانه همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه ارسال شد

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و تجارت استان کرمان از ارسال 100 مقاله به دبیرخانه همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن جلال پور سه شنبه شب در جمع خبرنگاران گفت: در سالی که به نام سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی است در شرایطی که اصول اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری  ابلاغ شده همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه را برگزار می کنیم.

وی ادامه داد: هر دو مقوله صنعت و دانشگاه به این مطالب می پردازد و در بحث اقتصاد مقاومتی نیاز جدی داریم که اقتصاد رقابتی داشته باشیم و رقابت وقتی امکان پذیر است که کار صنعتی و فعالیت های اقتصادی دانشگاهی بوده و این امر با پشتوانه کار علمی و کارشناسی با بهره بری بالا و آخرین تکنیک ها و آخرین دستاوردهای علمی اتفاق می افتد که همایش گفته شده با این نگاه در استان برگزارمی شود.

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران با ااشاره به ارسال 100 مقاله به دبیرخانه همایش تعامل صنعت و دانشگاه افزود: از این تعداد مقاله 80 مقاله از دانشگاه های استان کرمان است که کار علمی در دانشگاه ها آغاز شده و دنبال خواهد شد.

جلال پور از پذیرش 60 مقاله ارسالی به دبیرخانه این همایش خبر داد و یادآور شد: واحدهای صنعتی و واحدهای اقتصادی کرمان نیز بیش از بقیه استان ها در این همایش حضور دارند.

این مسئول از حضور 800 چهره علمی، دانشگاهی و فعال اقتصادی در همایش گفته شده خبر داد و افزود: این همایش از فردا به مدت دو روز در کرمان برگزار می شود.

کد خبر 2271744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha