محمد حضرت پور در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در توافق با این سرمایه گذار، بیش از 100 میلیارد تومان عوارض پروانه ساخت و نقشه دریافت شده است گفت: این منطقه شهرداری در 2،3 روز اول سال توانست بیش از 30 درصد افزایش درآمد به نسبت کل سال داشته باشد.
وی با بیان اینکه پروژه این سرمایه گذار برای بیش از 20 هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم ایجاد اشتغال می کند اظهار داشت: متاسفانه برخی افکار با هدف تشویش اذهان عمومی و تحریک احساسات قومی و ملی سعی دارند و با اقدامات تخریبی و به خطر انداختن امنیت سرمایه گذاری ادعای دلسوزی برای شهر ارومیه دارند.
حضرت پور ادامه داد: در شهری چون تبریز سرمایه گذارانی از کشورهای ترکیه، کردستان عراق، آذربایجان و ارمنستان در یکی 2 سال اخیر بیش از 12 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده اند.
شهردار ارومیه یاد آور شد: همه این موارد در شرایطی است که ارومیه رنگین کمان اقوام و ادیان و شهری است که از دیرباز به همزیستی قومی، دوستی و صلح و صفای ترک، مسلمان، ارمنی، آشوری و کرد معروف بوده است.
حضرت پور از وجود 170 هزار بیکار خبر داد و گفت: بر اساس آمار رسمی ثبت شده در مراکز کاریابی با 170 هزار بیکار مواجهیم و در این راستا شهرداری وارد میدانی شده که در ازای آن برای هنرمندان جوان جویای کار فرصت اشتغال فراهم می شود و این کار باید مورد حمایت و همدلی مردم و مسئولان قرار گیرد.
نظر شما