به گزارش خبرنگار مهر، محسن رضایی ظهر چهارشنبه در حاشیه همایش کشوری اقتصاد مقاومتی در مسیر پیشرفت درونزا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حدود سه سال بر روی سند اقتصاد مقاومتی کار شده و نظرات کارشناسان، دانشگاهیان، دولتمردان و اعضای مجلس شورای اسلامی در آن لحاظ شده و از این منظر می توان گفت این سند از کاملترین اسناد طی 100 سال اخیر است.
وی ادامه داد: دولت و مردم مخاطب اقتصاد مقاومتی هستند و در این راستا مردم باید این سند را از دولتمردان مطالبه کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: این سند اواخر سال گذشته ابلاغ شده و در حقیقت جزء کامل ترین اسناد اقتصادی طی صد سال اخیر است.
رضایی یادآور شد: این سند در صورت اجرایی شدن می تواند تضمینی برای رشد و شکوفایی اقتصادی باشد لذا مردم باید این سند را از دولتمردان مطالبه کنند.
نظر شما