پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ فروردین ۱۳۹۳، ۱۸:۱۵

یعقوبی فر:

سد آبسرده بروجرد 24 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

سد آبسرده بروجرد 24 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی فرماندار بروجرد از پیشرفت 24 درصدی سد آبسرده این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن یعقوبی فر ظهر چهارشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی لرستان اظهار داشت: در حال حاضر روستاهای شمال شهرستان بروجرد با مشکلات جدی در زمینه تامین آب مواجه هستند.

وی با تاکید بر ضرورت مهار آبها در این شهرستان بیان داشت: در حال حاضر پروژه سد آبسرده در بروجرد با پیشرفت فیزیکی 24 درصد در دست احداث است که باید در روند احداث آن تسریع شود.

معاون عمرانی فرماندار بروجرد ادامه داد: با توجه به ضرورت جابجایی برخی روستاهای بالادست و پایین دست این سد باید تدابیر لازم در طرح ساماندهی کالبدی بخش مرکزی بروجرد در این زمینه اندیشیده شود.

یعقوبی فر همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش جمعیت دهستان شیروان عنوان کرد: با توجه به روند رو به رشد جمعیت در این دهستان احتمال ارتقای آن در آینده وجود دارد که این موضوع نیز باید در طرح ساماندهی کالبدی بخش مرکزی بروجرد دیده شود.

وی عنوان کرد: همچنین جهان آباد نیز به عنوان یک ناحیه مستقل تحت پوشش شهرداری بروجرد قرار دارد که این موضوع نیز باید در طرح ساماندهی مورد توجه قرار گیرد.
 

کد خبر 2272382

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha