صادق نجفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نخستین محموله از واگن های متروی شهری تبریز پس از حل مشکلات مالی آن با بانک مرکزی و طرف چینی و بعد از ترخیص از گمرک بندرعباس، دیروز وارد این شهر شد که این محموله شامل پنج واگن آماده و مونتاژ شده است.
وی با اشاره به چگونگی بکارگیری واگن های متروی تبریز تصریح کرد: به غیر از محموله نخست این واگن ها که شامل سه واگن موتوردار و دو واگن تریل با طول کلی یکصد متری بوده و بصورت واگن های آماده تحویل گرفته شده اند، واگن های باقیمانده به صورت مجموعه کامل قطعات مجزا وارد کشور شده و در داخل مونتاژ و به عنوان واگن در متروی تبریز بکار گرفته خواهند شد.
شهردار کلانشهر تبریز در پایان با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای اجرای پروژه متروی شهری تبریز خاطر نشان کرد: در صورتی که اعتبارات فاینانس مورد نیاز متروی تبریز تامین شده و تخصیص اعتبارات آن بموقع صورت گیرد، می توان امیدوار به پایان خطوط یک و دو مترو در پایان سال 94 و تردد شهروندان از ایستگاه های این وسیله مدرن حمل و نقل شهری در میدان ساعت و سه راه امین تبریز بود.
گفتنی است متروی تبریز یکی از پروژههای مهم شهری این کلانشهر است که پس از 12 سال از آغاز عملیات اجرایی آن، با ورود پنج واگن از کل مجموع واگن های مورد نیاز، زمزمه هایی از بهره برداری آزمایشی بخشی از خط یک این پروژه در چند ماه آینده به گوش می رسد.
نظر شما