پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ فروردین ۱۳۹۳، ۱۲:۳۲

عظیمی در گفتگو با مهر:

ارائه تسهیلات 100 میلیون تومانی به پشتیبانان مشاغل خانگی در کرمانشاه

ارائه تسهیلات 100 میلیون تومانی به پشتیبانان مشاغل خانگی در کرمانشاه

کرمانشاه ـ خبرگزاری مهر: مدیر صندوق مهر امام رضا(ع) استان کرمانشاه گفت: صندوق مهر امام رضا(ع) لاستان کرمانشاه تنها به افراد پشتیبان که مجموعه ای حداقل 20نفره را تحت تکفل خود دارند و در بخش مشاغل خانگی فعالیت می کنند تا سقف 100 میلیون تومان تسهیلات وام قرض الحسنه پرداخت می کند.

مدیر صندوق مهر امام رضا(ع) استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سال 93 این صندوق با همکاری شرکت شهرک های صنعتی در خوشه های کسب و کار تمهیدات حمایت از مشاغل خرد، کوچک و خانگی را در دستور کار قرار خواهد داد.

طاهر عظیمی فشی گفت: امسال بیشترین توجه بر روی مشاغل کوچک زودبازده و خانگی معطوف شده و اعتبارات خوبی در این زمینه تخصیص یافته که تا چند روز آینده  میزان دقیق این اعتبارات را اعلام می کنیم.   

وی افزود: سه فصل مهم این حمایت ها شامل خود اشتغالی، پشتیبانان مشاغل خانگی، پشتیبانی از تعاونی های جدید التاسیس، پارک علم و فناوری و دانش بنیان خواهد بود که برای هرکدام ریف بودجه ای خاصی در نظر گرفته شده است.

این مقام مسئول در ادامه تاکید کرد: صندوق نسبت به افراد منفرد که به مشاغل خانگی مشغولند بودجه ای تخصیص نمی دهد و تنها به افراد پشتیبان که مجموعه ای حداقل 20نفره را تحت تکفل خود دارند و در بخش مشاغل خانگی فعالیت می کنند تا سقف 100 میلیون تومان تسهیلات وام قرض الحسنه پرداخت می کند.

عظیمی با اشاره به همکاری خوب صندوق با شرکت شهرک های صنعتی و شرکت حمل ونقل و پایانه ها افزود: امسال به صورت قوی در بحث حمل ونقل درون و برون شهری وارد می شویم و تسهیلات خوبی برای این ناوگان در نظر گرفته شده که در صورت دریافت دستورات اجرایی سریعا اعتبارات تزریق خواهد شد.

مدیر صندوق مهر امام رضا(ع) استان کرمانشاه در پایان گفت: درجمع بندی های اولیه سقف 200 میلیون تومانی جهت تجهیز و نوسازی برای هر نفر و دستگاه اتوبوس شهری در نظر گرفته شده که در صورت انعقاد تفاهم نامه  با اداره حمل ونقل وپایانه های استان و ورود به فاز اجرایی این تسهیلات در اختیار ناوگان اتوبوسرانی قرار خواهد گرفت.

کد خبر 2273605

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha