پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۱ فروردین ۱۳۹۳، ۱۶:۱۵

آیت الله شاهچراغی:

ترویج فرهنگ نماز مقدمه و زمینه تربیت الهی انسان است

ترویج فرهنگ نماز مقدمه و زمینه تربیت الهی انسان است

سمنان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان سمنان ترویج فرهنگ و بازگویی فواید نماز را یک امر ضروری دانست و گفت: ترویج فرهنگ نماز مقدمه و زمینه تربیت الهی انسان است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد شاهچراغی صبح یکشنبه در شورای اقامه نماز استان سمنان که در دفتر نماینده ولی فقیه در این استان برگزار شد ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: آن حضرت انسان ها را به دو مسائله اخلاقی و اعتقادی دعوت فرمودند.

وی با اشاره به این مطلب که این بانوی بزرگوار کارهای خود را با اخلاص کامل انجام می داد اظهار داشت: اگر کارها با اخلاص و برای خدا انجام نشود هیچ ارزشی ندارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) به ولایت حضرت امیرالمومنین (ع) تاکید داشتند افزود: انسان ها باید به دنبال اخلاص و ولایت که یک باور اعتقادی است، باشند.

ضرورت بازگو کردن برکات نماز

نماینده ولی فقیه در استان سمنان بازگو کردن برکات نماز را ضروری دانست و از روحانیان و مسئولان خواست تا از مضرات نخواندن نماز هم مردم را آگاه کنند.

آیت الله شاهچراغی با تاکید بر اینکه اگر مردم از برکات نماز اطلاع داشته باشند به این امر توجه ویژه ای خواهند کرد اظهار داشت: نماز جلوی بدی ها و منکرات را می گیرد.

وی تصریح کرد: اگر فرهنگ  نماز در جامه رواج یابد دیگر کسی جرأت کارهای منکر را ندارد.

ترویج فرهنگ نماز موجب کاهش جرائم و تخلفات می شود

 معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان نیز در این جلسه نماز را از وظایف شرعی و مطالبات دین برشمرد و با اشاره به ترویج فرهنگ نماز در جامعه اظهار داشت: این امر موجب کاهش جرائم و تخلفات می شود و کار دستگاهای قضایی و انتظامی را کم می کند.

محمد صارمی زاده تحقق فرهنگ نماز را بهترین راه برای پیشگیری از هنجارهای اجتماعی دانست و عنوان کرد: آسیب شناسی در این امر ضروری است.

وی با اشاره به شعار امسال گفت: در بحث اعتبارات فرهنگی به  نماز توجه ویژه ای خواهد شد.

نقش خانواده در ترویج فرهنگ نماز بسیار موثر است

رئیس ستاد اقامه نماز استان سمنان از مسئولان خواست برای ترویج فرهنگ نماز اعتباری در نظر گرفته شود.

حجت الاسلام محسن فاطمی نیا نقش خانواده را در ترویج فرهنگ نماز بسیار موثر دانست و از مسئولان خواست تا در زمان نماز جلسه ای برگزار نکنند و اگر در جلسه ای حضور دارند، جلسه را ترک کنند و پس از اقامه نماز ادامه جلسه را برگزار کنند.

وی نشست خانواده، نشست دانش آموزی، نشست دانشجویی و پرسش و پاسخ برای سربازخانه ها، برگزاری دوره های آموزشی  برای مدیران و ایجاد بسترهای مناسب فضای شهری را از مصوبات این جلسه عنوان کرد.

ائمه جماعات نقش بسزایی در ترویج فرهنگ نماز دارند

فرماندار شهرستان سمنان با اشاره به نهادینه کردن فرهنگ نماز در جامعه گفت: ائمه جماعت نقش به سزایی را در این امر دارند.

حسن سعدالدین از مسئولان خواستار برگزاری ملاقات های عمومی مردم در مساجد شد و افزود: مدیران می توانند با حضور در مساجد پس از اقامه نماز مشکلات مردم را بررسی و برطرف کنند.

وی با اشاره به این مطلب که 26 نماز خانه شهرستان سمنان در ایام نوروز امسال به روی مسافران باز بود اظهار داشت: گلایه ای از سوی مسافران برای مکان نماز خانه نداشتیم.

فرماندار شهرستان سمنان تصریح کرد: در ایام نوروز در راه آهن هم که مشکل مسافت را داشتیم نماز خانه موقت ایجاد شد.

نماز جماعت مدارس استان سمنان از سوی 427 روحانی اقامه می شود

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به این مطلب که در سال تحصیلی گذشته اقامه نماز مدارس استان از سوی 312 روحانی انجام می شد اظهار داشت: در حال حاضر 427 روحانی امام جماعت مدارس استان هستند.

حجت الله رستمیان با تاکید بر اینکه از 900مدرسه استان سمنان قریب به 600 مدرسه نماز جماعت را برگزار می کنند عنوان کرد: در شش ماهه اول سال تحصیلی نماز جماعت در مدارس برگزار می شود.

وی افزود: در سه ماهه دوم سال تحصیلی هم در مدارسی که زنگ پایان آنها پس از ساعت یک و نیم به صدا در می آید نماز جماعت اقامه می شود.

برگزاری نشست دانش آموزی و خانواده در مدارس استان سمنان

 معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه اقامه نماز جماعت از اولویت اول آموزش و پرورش است اظهار داشت: سعی می شود به مسائلی مانند فضای فیزیکی، امکانات و جذب روحانیان برای اقامه نماز توجه ویژه ای شود.

رستمیان از برگزاری نشست دانش آموزی و خانواده در مدارس استان سمنان خبر داد و گفت: نیازمند مسائل مادی و معنوی برای گسترش این امر هستیم.

وی با تاکید بر اینکه در ایام نوروز امسال طرح نماز یاور در استان سمنان اجرا شد افزود: این طرح برای اولین بار در کشور اجرا شد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان از توزیع پنج هزار برگه طرح نماز یاور در نوروز امسال خبر داد و افزود: در سال بعد این طرح در کشور انجام می شود.

رستمیان با اشاره به این مطلب که اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان ظرفیت کارهای فرهنگی را دارد خاطر نشان کرد: اما این اداره کل برای اجرای کارهای فرهنگی نیاز به همکاری دستگاه های اجرایی دارد.

در پایان این جلسه که با حضور مسئولان استانی برگزار شد، مدیران در خصوص مسائل نماز به بحث و گفتگو پرداختند.

کد خبر 2274732

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha