به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل دربانی ظهر یکشنبه در اولین همایش تجلیل از مدرسه سازان شهرستان میامی که با افتتاح پروژه خیر ساز روستای قدس از توابع این شهرستان همراه بود با اشاره به اینکه طبق استاندارهای فضای آموزش به 32 هزار متر مربع دیگر فضای آموزش در میامی نیاز است افزود: تا به امروز فضایی 26 درصد یعنی فضایی بالغ بر هشت هزار متر مربع ساخته شده و 74 درصد پروژه ها فاقد استحکام لازم هستند.
وی با تاکید بر اینکه نزدیک به 50 درصد پروژه ها باید تخریب و بازسازی شده و مابقی مقاوم سازی شوند خاطر نشان کرد: بودجه دولتی کفاف این هزینه ها را ندارد و خیرین مدرسه ساز باید همانند قبل به کمک آموزش و پرورش بیایند و در این مسیر ما را یاری کنند.
مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس استان سمنان با یادآوری این مطلب که در کل استان 422 خیر داشتیم که 72 نفر از آن ها فوت کرده اند تصریح کرد: خیرین مدرسه ساز از سال 1378 تا کنون در 15 جشنواره برگزار شده قریب به 57 میلیارد تومان تعهد داده اند که تاکنون بیش از 360 میلیارد تومان آن تحقق یافته است.
دربانی با بیان این مطلب که خیر مدرسه حسین آباد کالپوش معرفی و در روزهای آتی پیمانکار این پروژه نیز معرفی خواهد شد عنوان کرد: دولت برای خیرین مدرسه ساز پیش بینی های خوبی از جمله نامگذاری مدرسه به نام خیرین، معرفی به بانک، پرداخت اصل پول از خیرین و سود بانک از سوی دولت در نظر گرفته است.
بیش از 30 کلاس هوشمند در میامی راه اندازی شده است
مدیر آموزش و پرورش شهرستان میامی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه در حال حاضر 96 آموزشگاه با 337 کلاس درس و بیش از پنج هزار و 800 دانش آموز در این شهرستان وجود دارد اذعان داشت: پروژه های آموزشی تکمیل شده طی 10 سال گذشته در این شهرستان به 21 مورد می رسد که 13 مورد آن خیر ساز و هشت پروژه نیز دولتی بوده است.
عباس صائمی با تاکید بر اینکه شهرستان میامی برای جذب خیرین از پتانسیل بالایی برخوردار است ابراز داشت: از دو سال پیش، بیش از 30 کلاس هوشمند در این شهرستان فعال شده که هفت کلاس آن خیر ساز، 20 کلاس با مشارکت خیرین و آموزش و پرورش و هشت کلاس نیز توسط آموزش و پروره آماده سازی و راندازی شده است.
وی در پایان اظهار داشت: بیش از 100 خیر فرهنگی در شهرستان میامی حضور دارند.
در ادامه این مراسم تعدادی از خیرین مدرسه ساز به بیان اهداف خود پرداختند و از تعدادی نیز در این راستا تجلیل شد.
نظر شما