پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۱۳

صفری عنوان کرد:

110 اثر ثبت شده ملی در شهرستان روانسر وجود دارد

110 اثر ثبت شده ملی در شهرستان روانسر وجود دارد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان روانسر از وجود 110 اثر ثبت شده ملی تاریخی و فرهنگی در شهرستان روانسر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلال صفری روز دوشنبه و در کارگروه توسعه گردشگری اظهار داشت: این تعداد آثار 40 تپه تاریخی که مربوط به دوران پیش از تاریخ است را شامل می شود و بهترین منبع برای فعالیت های تحقیقاتی و اکتشافی است.

وی افزود: وجود آثار طبیعی همچون سراب روانسر، سراب جابری، غار قوری قلعه، جنگل های شبانکاره، غار کاوات و ارتفاعات شاهو که به ثبت ملی رسیده اند شهرستان روانسر را به قطب گردشگری استان تبدیل کرده و در این میان غار قوری قلعه سهم بسزایی را در جذب گردشگر در سطح استان دارد.

صفری اظهار کرد: فرمانداری روانسر از هرگونه سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنعت گردشگری و توریسم در این شهرستان حمایت می کند.

وی با اشاره به استعداد ذاتی روانسر در صنعت گردشگری افزود: به ظرفیت گردشگری این شهرستان باید توجه و در برنامه ریزی ها براساس مستندات عمل شود.

فرماندار روانسر گفت: تنوع اقلیم، وجود منابع طبیعی بکر، موقعیت جغرافیایی و وجود رودها و سراب ها از جمله ظرفیت ها و مولفه های مهم در رونق گردشگری در این شهرستان است.

تشکیل شورای گردشگری، ایجاد دریاچه دوم سراب جابری، هدایت فاضلاب پایین دست سراب روانسر به تصفیه خانه، احیا و بازسازی مراتع جنگلی بخش شاهو، تعیین تکلیف گوردخمه بدون متولی و در حال تخریب روانسر، تملک منازل مسکونی محدوده سراب روانسر و شناسایی روستاهای هدف گردشگری شهرستان از جمله قوری قلعه و بزوره از مهمترین مصوبات این نشست بود که در صورت تخصیص اعتبار و با اولویت بندی وارد مرحله اجرایی خواهد شد.
 

کد خبر 2274962

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha