پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۲:۱۳

توانمندی بانوان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات عرضه شد

توانمندی بانوان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات عرضه شد

بانوان مدیر سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران در نخستین نمایشگاه نقش‌آفرینی زنان درتوسعه پایدار، توانمندی های خود در حوزه ICT را عرضه می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین نمایشگاه "نقش‌آفرینی زنان در توسعه پایدار با تاکید بر اقتصاد مقاومتی" صبح دیروز توسط امور بانوان وزارت صنعت، معدن و تجارت و با همکاری معاونت امور زنان ریاست جمهوری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه نمایشگاه، معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر صنعت معدن و تجارت و جمعی از معاونان وزارتخانه‌ها حضور یافته و ضمن بازدید از بخش‌های مختلف در جریان دستاوردها و توانمندی‌های زنان کشورمان قرار گرفتند.

در این دوره از نمایشگاه که با حضور زنان کارآفرین فعال حوزه‌های صنعت، معدن، تجارت و هنر در بخش دولتی و خصوصی برگزار شد، بانوان مدیر عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در غرفه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، توانمندی زنان در این حوزه را معرفی کردند.

این نمایشگاه از روز شنبه 30 فروردین‌ماه تا سه شنبه به مدت چهار روز در هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر از ساعت 9:00 صبح الی 17:00 بعدازظهر در سالن میلاد و خلیج فارس برای بازدید عموم دایر است.

کد خبر 2275123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha