محمد كاملي صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: طي سال گذشته 35 هزار و 408 بسته خريد اينترنتي توسط اداره كل پست این استان جابجا شد.
وي افزود: طي سال گذشته همچنين 23 هزار كارت پستال الكترونيكي از طريق شركت پست استان به درب منازل ارسال و در اختيار شهروندان قرار گرفته است.
كاملي با اشاره به اينكه طي سال گذشته چهارميليون و 140 هزار مرسوله پستي به خارج از استان صادر شده، اضافه كرد: همچنين يك ميليون و 38 مرسوله نيز از سوی ادارات پست به این استان وارد شده است.
وي تعداد ترافيك صادره داخلي در سال گذشته را 414 هزار و 157 مرسوله عنوان و اظهار كرد: اين ميزان نسبت به سال 91 با كاهش 14 درصدي مواجه بوده است.
كاملي بيان داشت: همچنين ترافيك وارده داخلي در همين مدت يك ميليون و 265 هزار و 462 مورد و از كاهش 4 درصدي برخوردار بوده است.
مديركل پست استان ترافيك صادره خارجه و ترافيك وارده خارجه طي 12 ماه سال 92 در این استان را به ترتيب 321 و 576 مورد عنوان کرد و اظهار داشت: در بخش ترافيك صادره خارجه، افزايش 17 درصدي و در ترافيك وارده خارجه كاهش 67 درصدي را شاهد بوده ايم.
وي با اشاره به اينكه سرانه مرسوله در اين مدت 4.78 بوده و14 درصد كاهش داشته است، افزود: علت كاهش آمار مرسولات در استان خودپستچي گري دستگاه هاي اجرايي و دولتي در خراسان شمالی بوده است.
كاملي تعداد دفاتر آي سي تي فعال در استان را 150 مورد و مراكز پستي فعال در نقاط مختلف استان را 200 مركز اعلام كرد.
اين مسئول در خاتمه يكي از مهم ترين اطلاعات مندرج در مرسولات پستي به منظور دسترسي راحت و سريع به نشاني را درج كد پستي 10 رقمي عنوان و افزود: درج كد پستي علاوه بر سرعت بخشيدن به امور سبب دقت، صحت و ... در اقدامات پستي و ماموران پست مي شود.
نظر شما