به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کاتوزیان با اشاره به همسویی این پژوهشگاه با سیاستهای کلان صنعت نفت گفت: این مرکز امسال گزیده ای از دستاوردهای فناورانه خود را با رویکردی نوین در سه بخش "تولید و استفاده بهینه از ذخایر راهبردی نفت و گاز"، "ارائه و توسعه فناوریهای نوین در صنایع" و "توسعه پایدار با صیانت از منابع " فعالیتهای اساسی خود را در نوزدهمین نمایشگاه در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد داد.
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت از طراحی اولین پایلوت ازدیاد برداشت در کشور، مدل سازی سه بعدی و تعیین سیستمهای هیدروکربنی در خلیج فارس و دریای عمان، طراحی پالایشگاههای کوچک کاندنسیت، طراحی پایه واحد بازیافت گوگرد، طراحی و توسعه سامانه مایکرو CHP و ارائه راهکار جهت کنترل و کاهش خوردگی به عنوان مهمترین طرحهای ارائه شده در این نمایشگاه نام برد.
رئیس پژوهشگاه با اشاره به اینکه پژوهشگاه صنعت نفت ایران به عنوان قطب پژوهشی صنعت نفت تا امروز توانسته است فناوریهای زیادی را خلق و بومی سازی کند، گفت: با این حال، وجود ظرفیتهایی در صنعت نفت می تواند پای شرکتهای دانش بنیان را به عرصه تجاری سازی باز کند. در همین راستا در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین المللی توافقنامه مشارکت با بخش خصوصی برای تاسیس 3 شرکت دانش بنیان به امضاء خواهد رسید که به این ترتیب تعداد شرکتهای دانش بنیان این مرکز به چهار شرکت افزایش می یابد.
کاتوزیان افزود: علاوه بر توافقنامه ها با شرکتهای دانش بنیان، در حاشیه این نمایشگاه به منظور رفع نیازهای پژوهشی و تحقیقاتی صنعت و واحدهای عملیاتی چندین تفاهم نامه و قرارداد داخلی و خارجی در غرفه پژوهشگاه با دیگر شرکاء امضاء خواهد شد که از مهم ترین آنها می توان به امضاء قرارداد پردیسهای پژوهشی این مرکز با شرکت نفت فلات قاره، شرکت نفت مناطق مرکزی، مناطق نفت خیز جنوب، مدیریت اکتشاف، ملی حفاری، شرکت ملی گاز، خطوط لوله و مخابرات، پالایش و پخش و چند طرف خارجی اشاره کرد. همچنین رونمایی از اولین پورتال چهار زبانه (فارسی، عربی، انگلیسی، روسی) حوزه نفت و گاز در دستور کار این مرکز قرار دارد.
پژوهشگاه صنعت نفت در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار "پژوهش فناورانه، محور توسعه پایدار" از تاریخ 16 تا 20 اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاههای تهران شرکت می کند.
نظر شما