پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۱:۲۵

افشاریان:

66 باب استخر جديد ذخیره آب در استان سمنان ایجاد می شود

66 باب استخر جديد ذخیره آب در استان سمنان ایجاد می شود

سمنان - خبرگزاری مهر: مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از اجرای عملیات احداث 66 باب استخر ذخیره آب کشاورزی در استان خبر داد و گفت: پنج میلیارد و 978 میلیون ریال اعتبار برای این پروژه ها در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید رضا افشاریان صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان،  از تخصیص پنج میلیارد و 978 میلیون ریال اعتبار بلاعوض دولتی برای ساخت 66 استخر ذخیره آب در سطح استان خبر داد و گفت: حجم آبگیری این استخر ها 200 هزار و 800 متر مکعب خواهد بود.

وی بیان کرد: از مجموع استخرهای در دست احداث، 27 باب در شاهرود، 18باب در دامغان، یک استخر در مهدیشهر، هفت استخر در گرمسار، دو استخر در آرادان، یک استخر در میامی و پنج استخر در سرخه ساخته خواهد شد.

مدیر آب و خاک امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اعلام کرد: ساخت این استخرها با هدف احداث محزن آب به دلیل کمبود منابع آبی استان، محدودیت حفر چاه جدید و همچنین استفاده بهینه از آب های موجود، جلوگیری از پرت آب و نیز تامین آب کشاورزی با حداکثر بهره وری و تامین رفاه حال کشاورزان استان اجرا می شود.

افشاریان در خاتمه، یادآوری شد: علاوه بر هزینه کرد اعتبار بلاعوض دولتی ذکر شده، اجرای عملیات زیر سازی و آماده کردن بستر استخر برای پوشش با ورق ژئوممبران از طرف بهره برداران انجام می شود.

کد خبر 2279132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha